Castelul  : Cronicile asediului

Castelul : Cronicile asediului

Editura Curtea Veche
40,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Castelul : Cronicile asediului

Asediul asupra Castelului Gaillard din Franţa, purtat în anul 1203, este unul dintre cele mai fascinante momente ale Evului Mediu. O lecţie de curaj, loialitate, demnitate şi, nu în ultimul rând, o istorie palpitantă despre învingători şi învinşi. Viaţa la castel atât în timp de pace, cât şi sub asediu este o frescă autentică a tot ceea ce înseamnă emoţie umană veritabilă. Plecând de la date istorice reale, această carte va oferi copilului tău o poveste pe care o va trăi la intensitate maximă.

Cartea "Castelul " a fost publicata in categoria Carti pentru copii / Legende si mituri si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Derek Farmer si a fost publicata de editura Curtea Veche. Se poate cumpara cartea Castelul prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Castelul " este de 40 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Castelul : Cronicile asediului

Produse similare si recomandari

Basme
Hans Christian Andersen
6.99 RON
Legende si povestiri istorice
Petru Demetru Popescu
33.00 RON
Legende din tinuturi dobrogene
Eugenia Doina Gemala
7.20 RON
Legende istorice, editia a II - a
Dimitrie Bolintineanu
9.00 RON
Legende istorice si alte poezii
Dimitrie Bolintineanu
12.00 8.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Castelul : Cronicile asediului . Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Derek Farmer

Deocamdata in afara de "Castelul : Cronicile asediului ", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Derek Farmer.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter