Proiecte Case pe teren ingust pe CD : Volumul III

Proiecte Case pe teren ingust pe CD : Volumul III

Editura Neopolis
39,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Volumul 3 din seria Case pe teren ingust

Recenzie Proiecte Case pe teren ingust pe CD : Volumul III

Cd-ul contine 170 PROIECTE DE CASE CU LATURA MICA DE MAXIM 11 METRI, CU DIMENSIUNI PENTRU ORICE BUGET (MICI, MEDII SAU MARI).

CD-ul face parte din colectia “CATALOAGE PROIECTE”.

Odata cu comandarea acestui CD, primiti GRATUIT doua numere ale revistei de arhitectura O CASA PENTRU FIECARE (fondata 1996), in care veti gasi inca 45+45 proiecte de case, precum si numeroase articole interesante si utile pentru casa dumneavoastra.

Proiectele sunt realizate de arhitecti romani cu drept de semnatura; numele si telefonul de contact al arhitectului autor este precizat pe fiecare proiect – il puteti prin urmare contacta direct, pentru orice alte detalii doriti, precum si pentru comandarea proiectului ales, in forma de proiect complet (proiect tehnic de executie).

Fiecare proiect este prezentat astfel incat sa puteti decide daca acesta corespunde dorintelor si nevoilor dumneavoastra: toate planurile, cu destinatiile si suprafetele fiecarei incaperi, dimensiunile parterului, imagini de exterior relevante, numar de dormitoare, bai si grupuri sanitare.

In plus, pe CD se afla si descrierea SISTEMULUI DE COMANDA a acestor proiecte, un sistem original al firmei NEOPOLIS, ce va ofera numeroase avantaje: un PRET REDUS al proiectului casei cu cel putin 50% mai mic decat cel al unui proiect unicat, demarat de la 0, un TIMP MULT MAI SCURT de obtinere a proiectului (max. 3 saptamani pentru un proiect fara modificari), posibilitatea OPTIUNILOR, prin modificarea proiectului din catalog.

Tot in aceasta sectiune a Cd-ului, este descris in amanunt CONTINUTUL PROIECTULUI tehnic de executie, necesar atat pentru obtinerea avizelor si autorizatiei de constructie, cat si pentru executia casei de catre constructor (numarul si continutul documentatiei scrise si planselor desenate, pe specialitati – arhitectura, structura de rezistenta, instalatii sanitare, electrice si termice etc.).
Aici gasiti si GRILA DE TARIFE pentru proiectele de catalog (nemodificate), conceputa in functie de suprafata desfasurata a casei.

Cartea "Proiecte Case pe teren ingust pe CD" a fost publicata in categoria Arta / Arhitectura, decoratiuni si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. Se poate cumpara cartea Proiecte Case pe teren ingust pe CD prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Proiecte Case pe teren ingust pe CD" este de 39 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: Revista + CD
Nr. Volume: 2
CD/DVD: 1
Limba: ro

Pret Proiecte Case pe teren ingust pe CD : Volumul III

Produse similare si recomandari

Arhitectura moderna. Arta in detalii
Elain Harwood, Anthony Hassell
39.89 RON
Marile orase din istoria omenirii
John Julius Norwhich
119.00 RON
Matricile spatiului traditional
Vlad Graivoronschi
14.00 RON
Despre o estetica a reconstructiei
G. M. Cantacuzino
15.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Proiecte Case pe teren ingust pe CD : Volumul III. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Case pe teren ingust

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter