Casatoria si divortul : in reglementarea noului Cod civil

Casatoria si divortul : in reglementarea noului Cod civil

15,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Tratate si cursuri universitare

Recenzie Casatoria si divortul : in reglementarea noului Cod civil

Prezenta lucrare îşi propune desluşirea unor concepte noi ale dreptului familiei, aprofundarea unor concepte deja consacrate în dreptul român, cărora legiuitorul le-a conferit sensuri noi în actualul Cod civil.

Codul civil reglementează instituţia logodnei, consacră un regim matrimonial supletiv, dând posibilitatea soţilor de a alege, prin convenţie matrimonială, alt regim matrimonial, introduce noi forme de divorţ şi cereri accesorii în cadrul acţiunii de divorţ şi consacră, între altele, principiul exercitării în comun a autorităţii părinteşti.

Cartea "Casatoria si divortul" a fost publicata in categoria Drept si legislatie / Drept civil si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Laura Macarovschi si a fost publicata de editura Universul Juridic. Se poate cumpara cartea Casatoria si divortul prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Casatoria si divortul" este de 15 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: ianuarie 2012
ISBN: 978-973-127-745-5
Pagini: 110
Format: A5
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Casatoria si divortul : in reglementarea noului Cod civil

Produse similare si recomandari

Tratat de drept civil roman. Volumul I
Constantin Hamangiu, Alexandru Baicoianu, I. Rosetti-Balanescu
129.00 RON
Eseu asupra clasificarii bunurilor in dreptul civil
Cornelia Munteanu, Ovidiu Ungureanu
24.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Casatoria si divortul : in reglementarea noului Cod civil. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Laura Macarovschi

Deocamdata in afara de "Casatoria si divortul : in reglementarea noului Cod civil", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Laura Macarovschi.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter