Casa de la rascruce

Casa de la rascruce

Editura RAO
39,99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

ISBN: 9789735767310;Nr. Pagini: 384;Aparitie: 14.4.2005

Recenzie Casa de la rascruce

Angel este doar o fetita de 15 ani care crede ca in oraselul Roundtree din Massachusetts unde s-a mutat de curand impreuna cu familia ei nu o asteapta decat lucruri bune: o scoala noua cu colegii mai ingaduitori, poate, o casa, mai mare si mai frumoasa si o slujba buna pentru tatal ei care a fost somer pentru prea multa vreme.Numai ca adolescenta noastra timida descopera destul de repede ca si noii colegi o tin la distanta, iar singurul de care reuseste sa se apropie este misteriosul Seith Baker, un proscris el insusi. Curand cei doi vor incerca sa dezlege un mister vechi de secole. Si din pacate pentru ei, vor reusi sa trezeasca la viata o forta malefica si spirite cu care nu e prea bine sa ai de-a face.

Cartea "Casa de la rascruce" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura universala si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de John Saul si a fost publicata de editura RAO. Se poate cumpara cartea Casa de la rascruce prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Casa de la rascruce" este de 39.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Casa de la rascruce

Produse similare si recomandari

Convorbiri telefonice
Roberto Bolano
39.89 RON
Marioneta
Robert Harris
34.90 RON
Sora Katiei
Andres Barba
29.90 RON
Lady Hamilton
Susan Sontag
34.90 RON
Don Camillo. O lume marunta
Giovannino Guareschi
40.00 RON
Vantul prin salcii
Kenneth Grahame
11.00 RON
Anotimpuri de trecere
Catalin Tirlea
19.90 RON
Trebuie sa vorbim despre Kevin
Lionel Shriver
46.89 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Casa de la rascruce. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

John Saul

John Saul a publicat inca 10 carti prezente in libraria noastra, Cosmarul, Chinuieste-i pe copii, Clubul Manhattan , Intuneric, Mina dreapta a diavolului , Prezenta, Prezenta, Umbra , Vocile , Vocile raului, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter