Casa din intuneric

Casa din intuneric

Editura EuroPress
37,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Roman Fiction

Recenzie Casa din intuneric

„Recitind Casa din intuneric, din pliurile memoriei s-a iscat imaginea unei mari paduri nesfarsite din Germania, cu arbori negri, infrigurati, unde am iubit, am disperat, m-am uitat indelung in gol, am ras, am tacut – in timp ce nimic din jur nu mai tacea din gura – urmarind un apus de soare iernatic, sangeros, imperial.

Cred ca acest straniu roman erotic – scris rastimp de trei-patru luni cu sentimentul ca sunt prinsa in curentii puternici ai unei imposibile plutiri dezlantuite, din care puteam, clipa de clipa, sa ma prabusesc – a irumpt din acea dupa-amiaza, nu mai putin stranie.” - Aura Christi

Cartea "Casa din intuneric" a fost publicata in categoria Beletristica / Beletristica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Aura Christi si a fost publicata de editura EuroPress. Se poate cumpara cartea Casa din intuneric prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Casa din intuneric" este de 37 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2008
ISBN: 978-973-1727-41-7
Pagini: 477
Format: 11 x 18 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Casa din intuneric

Produse similare si recomandari

Fiul Arhanghelului Mihail
Allan Massie
29.90 RON
Ardath
Marie Corelli
16.35 RON
Papesa Ioana
Donna Woolfolk Croos
44.90 RON
Risc asumat
Robin Cook
24.99 RON
Lumea teatrului
Daisy Logan
5.00 RON
Aventura si provocare
Alice Harrison
7.00 RON
Povesti despre nebunia obisnuita
Charles Bukowski
39.99 RON
Obsesiile antihristilor moderni
Petre Dogaru
29.98 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Casa din intuneric. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Aura Christi

Aura Christi a publicat inca 10 carti prezente in libraria noastra, Trei mii de semne, Banchetul de litere, Casa din intuneric, Celalalt versant, Labirintul exilului, Marile jocuri, Planeta Israel, Problema evreiasca, Religia viului, Zapada mieilor.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter