Casa de la stavilar

Casa de la stavilar

Editura Alcris
7,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2008; Numar de pagini : 159; ISBN : 9789731210667

Recenzie Casa de la stavilar

Cand Eve Brayle este de acord sa se intalneasca in parc cu Lewis Belamie, nu banuieste niciun moment ca el ii va propune sa devina logodnica sa, chiar si pentru sapte zile, doar! Dar Lewis face acest lucru pentru a mosteni averea bunicii sale, si astfel sa-si finanteze cercetarile stiintifice; in caz contrar, bunica i-ar lasa totul fratelui sau. Evei, ideea i se pare ciudata, dar considera ca n-o afecteaza in vreun fel, asta pana o cunoaste pe batrana doamna si descopera ca au in comun mai multe decat si-ar fi inchipuit. Dar tot atunci il cunoaste si pe Felix, si lucrurile incep sa capete alta turnura....

Cartea "Casa de la stavilar" a fost publicata in categoria Beletristica / Beletristica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 28.12.2017. A fost scrisa de Netta Muskett si a fost publicata de editura Alcris. Se poate cumpara cartea Casa de la stavilar prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Casa de la stavilar" este de 7 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Casa de la stavilar

Produse similare si recomandari

GARGUI
Andrew Davidson
34.90 RON
Cheia cunoasterii
Nora Roberts
32.91 RON
Leacul miraculos
Michael Palmer
17.51 RON
Ora vrajitoarelor
Anne Rice
59.99 RON
America
Jean Baudrillard
20.00 RON
Martorul
Nora Roberts
29.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Casa de la stavilar. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Netta Muskett

Deocamdata in afara de "Casa de la stavilar", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Netta Muskett.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter