Caruselul ortogramelor. Clasa a III - a : Exercitii de ortografie, punctuatie si vocabular

Caruselul ortogramelor. Clasa a III - a : Exercitii de ortografie, punctuatie si vocabular

Editura Booklet
12,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Caruselul ortogramelor. Clasa a III - a : Exercitii de ortografie, punctuatie si vocabular

Caruselul ortogramelor se adreseza elevilor de clasa a III - a si este un auxiliar util in procesul de invatare a limbii romane. Acesta poate fi utilizat atat la clasa, pentru sistematizarea notiunilor dobandite in cadrul orelor de limba romana, cat si pentru realizarea temelor.

Lucrarea se constituie sub forma unui caiet de lucru care cuprinde o serie de exercitii variate, realizate ingenios de catre autoare, sub forma unor ghicitori, rebusuri, care sa-i atraga pe micutii scolari.

Exercitiile propuse vizeaza punctuatia, ortografia si vocabularul, iar scolarii vor fi acompaniati pe parcursul acestora de doua personaje extrem de haioase: veverita Mimi si iepurele Sol.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Caruselul ortogramelor. Clasa a III - a", publicata in 2 categorii, Suport scolar / Auxiliare cls. a III-a, Suport scolar / Lb. Romana, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Madalina Florea, Florentina Ionita, si a fost publicata de editura Booklet. Se poate cumpara cartea Caruselul ortogramelor. Clasa a III - a prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Caruselul ortogramelor. Clasa a III - a" este de 12 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-606-590-035-6
Pagini: 95
Format: 16,5 x 23,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Caruselul ortogramelor. Clasa a III - a : Exercitii de ortografie, punctuatie si vocabular

Produse similare si recomandari

Educatie civica, clasa a III-a. Caietul elevului
Dumitra Radu, Gherghina Andrei
8.91 RON
Ştiu să lucrez la...Educaţie civică clasa a III-a. Fişe
Stefan Pacearca, Roxana Gavrila
4.49 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Caruselul ortogramelor. Clasa a III - a : Exercitii de ortografie, punctuatie si vocabular. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Madalina Florea

Madalina Florea a publicat inca 5 carti prezente in libraria noastra, Caruselul ortogramelor. Clasa a II - a : Exercitii de ortografie, punctuatie si vocabular, Caruselul ortogramelor. Clasa a IV - a : Exercitii de ortografie, punctuatie si vocabular, Invatam matematica cu soricelul Chit : Clasa I, Invatam romana cu Schipo si Dinozel : Clasa a IV - a, Invatam romana cu Schipo si Dinozel : Clasa a III - a, toate fiind pe stoc si pot fi expediate imediat., dintre care primele 5 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Florentina Ionita

Florentina Ionita a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Caruselul ortogramelor. Clasa a II - a : Exercitii de ortografie, punctuatie si vocabular, Caruselul ortogramelor. Clasa a IV - a : Exercitii de ortografie, punctuatie si vocabular, toate fiind pe stoc si pot fi expediate imediat., dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter