Caruselul. Jucarii tridimensionale

Caruselul. Jucarii tridimensionale

Editura Aramis
10,50 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Seria: Jucarii tridimensionale

Recenzie Caruselul. Jucarii tridimensionale

Face parte din seria „Jucarii tridimensionale“ si contine toate elementele detasabile necesare construirii caruselului. Piesele care alcatuiesc modelul se gasesc in interiorul cartii si au fost numerotate, pentru a fi mai usor de folosit.

Atentie: caruselul se invarte cu adevarat!

Cartea "Caruselul. Jucarii tridimensionale" a fost publicata in categoria Carti pentru copii / Carte jucarie si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. Se poate cumpara cartea Caruselul. Jucarii tridimensionale prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Caruselul. Jucarii tridimensionale" este de 10.5 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-973-679-828-6
Pagini: 12
Format: 28 x 28 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Caruselul. Jucarii tridimensionale

Produse similare si recomandari

Castelul
35.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Caruselul. Jucarii tridimensionale. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Jucarii tridimensionale

Caruselul. Jucarii tridimensionale
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter