Cartea trezirii : Sa avem viata pe care o dorim fiind prezenti in viata pe care o avem

Cartea trezirii : Sa avem viata pe care o dorim fiind prezenti in viata pe care o avem

Editura Adevar Divin
39,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Dezvoltare personala

Recenzie Cartea trezirii : Sa avem viata pe care o dorim fiind prezenti in viata pe care o avem

Cartea trezirii, scrisă de poetul şi profesorul MARK NEPO, ne oferă doze mici din ceea ce merită cu adevărat, adevăruri simple şi povestiri din viaţa de zi cu zi, plus multe surse de inspiraţie din marile tradiţii de înţelepciune. Textul pentru fiecare zi este însoţit de practici obişnuite, dar profunde, concepute să ne ajute să trăim viaţa pe care ne-o dorim, fiind prezenţi în viaţa pe care o avem.

Cartea trezirii este o carte care vă „ţine capul sus“, inima deschisă şi picioarele pe pământ. „Este adevărat, scrie Nepo, dacă nu puteţi vedea ceea ce căutaţi, vedeţi ceea ce se află acolo. Este suficient.“ Mark Nepo a scris o carte minunată despre viaţă, cunoscând umbrele morţii. M-am simţit binecuvântată şi smerită citind cuvintele sale. - Marianne Williamson

Cartea "Cartea trezirii" a fost publicata in categoria Religie si teologie / Spiritualitate si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Mark Nepo si a fost publicata de editura Adevar Divin. Se poate cumpara cartea Cartea trezirii prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Cartea trezirii" este de 39 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: iunie 2012
ISBN: 978-606-8080-86-4
Pagini: 403
Format: 15 x 22,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Cartea trezirii : Sa avem viata pe care o dorim fiind prezenti in viata pe care o avem

Produse similare si recomandari

Dao, Marele Luminator
Huai Nan Zi
20.00 RON
Activarea chakrei inimii
Florin Lowndes
23.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Cartea trezirii : Sa avem viata pe care o dorim fiind prezenti in viata pe care o avem. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Mark Nepo

Deocamdata in afara de "Cartea trezirii : Sa avem viata pe care o dorim fiind prezenti in viata pe care o avem", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Mark Nepo.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter