Cartea tinerei gospodine

Cartea tinerei gospodine

Editura Miracol
25,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Cartea tinerei gospodine

Prima parte din Cartea tinerei gospodini, cuprinde retete care, excluzand alimentele prajite si tocate au produse mai putin folosite pana acum (de pilda, paste, sucuri din fructe de padure). Un capitol este consacrat numai preparatelor din cruditati, iar altul, unor preparate variate si foarte placute, destinate celor care sufera de diabet.

In partea a doua, au fost puse la dispozitia celor interesati retete de ceaiuri, siropuri, vinuri, sucuri, maceratem tincturi, alifii, pulberi precum si alte grupe de preparate din plante medicinale ce pot sa fie pregatite cu mijloace obisnuite de catre fiecare gospodina din propria bucatarie.

Cartea "Cartea tinerei gospodine" a fost publicata in categoria Arta culinara / Carte de bucate si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Elena Nita Ibrian si a fost publicata de editura Miracol. Se poate cumpara cartea Cartea tinerei gospodine prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Cartea tinerei gospodine" este de 25 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

ISBN: 978-973-9315-48-8
Pagini: 400
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Cartea tinerei gospodine

Produse similare si recomandari

Retete exotice
Dana Verescu
5.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Cartea tinerei gospodine. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Elena Nita Ibrian

Pe langa "Cartea tinerei gospodine", autorul Elena Nita Ibrian a publicat si Tratamente naturale cu argila.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter