Cartea intrebarilor

Cartea intrebarilor

19,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Cartea intrebarilor

Aceasta nu este o carte cu teste de cultura generala. Veti gasi in ea alt gen de intrebari - intrebari despre voi. Despre valorile, credintele si viata voastra. Dragostea, banii, sexul, integritatea morala, generozitatea si perspectiva mortii isi gasesc toate locul aici. Pentru a raspunde va trebui sa va analizati trecutul, sa va puneti in situatii ipotetice, sa faceti alegeri dificile.

Nu exista raspunsuri corecte sau incorecte. Acceptati provocare si fiti sinceri, argumentandu-va alegerile. Pe masura ce va analizati propriile valori si pe cele ale prietenilor vostri, veti descoperi, dincolo de o lectura placuta, o excelenta modalitate de a va cunoaste.

"Aceste întrebări propun subiecte care garantează o reflecţie solitară, profundă, dar pot fi deosebit de antrenante atunci când sunt dezbătute împreună cu alţii. Veţi fi surprins..." Continuare...

"îi mulţumesc în mod special lui David Breznau, care s-a gândit la organizarea întrebărilor de acest fel într-o carte a întrebărilor. Fără contribuţia lui în..." Continuare...

Cartea "Cartea intrebarilor" a fost publicata in categoria Ghiduri si carti practice / Ghiduri si carti practice si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Gregory Stock si a fost publicata de editura Litera International. Se poate cumpara cartea Cartea intrebarilor prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Cartea intrebarilor" este de 19.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-606-600-604-0
Pagini: 208
Format: 10 x 15 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Cartea intrebarilor

Produse similare si recomandari

Masti pictate - Idei Creative vol. 6
E. Schlitt, N. Wolfganger Von Kleist
12.90 RON
Sisteme de irigare
Jan Tuma
39.90 RON
Fara risc nu exista castig
Roger Fritz
21.00 RON
Fotografia de natura cu aparatul foto digital
Enczi Zoltan, Richard Keating
57.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Cartea intrebarilor. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Gregory Stock

Deocamdata in afara de "Cartea intrebarilor", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Gregory Stock.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter