Cartea gesturilor europene. Editie GSP

Cartea gesturilor europene. Editie GSP

Editura Trei
13,98 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Psihologie practica

Recenzie Cartea gesturilor europene. Editie GSP

Ştiaţi că în secolul al XII-lea oamenii nu se spălau decât parţial, apa fiind considerată nocivă pentru organism? Că un italian, atunci când îşi prinde lobul urechii între degete, comunică o înclinaţie homosexuală? Că expresia „fuck” ce apare tot timpul în vorbirea americanilor, are o etimologie învăluită în mister sau că unica metodă de a te apăra de deochi este să porţi în buzunar o bucată de lemn sau o piatră? Cum să te comporţi la semafor sau cum să stai la coadă, de ce numai englezii râd la propriile lor bancuri sau de ce italienii nu sunt niciodată punctuali, ce trăsături de caracter deconspiră chipul uman, poţi afla toate acestea din Cartea gesturilor europene, un ghid la îndemâna oricărui globe-trotter, un îndreptar noncomformist şi amuzant, ilustrat cu episoade inedite din experienţa proprie autorului, de călător prin ţările europene!

Peter Collett este autorul bestseller-ului Cartea gesturilor. Profesor şi membru al Departamentului de Psihologie Experimentală din cadrul Universităţii Oxford, psiholog al emisiunii Big Brother, Peter Collett abordează teme care ţin deopotrivă de domeniul psihologiei sociale, studiului personalităţii individuale sau limbajului trupului.

"Victoria Chiar dacă originile celor mai multe gesturi se pierd în negura murilor, există totuşi câteva în cazul cărora putem identifica mo mentul apariţiei. Data naşterii gestului..." Continuare...

"Cercetările interculturale arată că locuitorii Europei meridionale recurg mult mai mult la atingeri atunci când se întâlnesc în public decât oricare alt popor. Dintre..." Continuare...

Cartea "Cartea gesturilor europene. Editie GSP" a fost publicata in categoria Psihologie / Psihologie aplicata si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Peter Collett si a fost publicata de editura Trei. Se poate cumpara cartea Cartea gesturilor europene. Editie GSP prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Cartea gesturilor europene. Editie GSP" este de 13.98 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-707-573-4
Pagini: 252
Format: 12,8 x 19,8 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Cartea gesturilor europene. Editie GSP

Produse similare si recomandari

Cum sa convingi pe oricine de orice
Ruth Shermann
29.90 RON
Secretele creativitatii
Michael Michalko
28.00 RON
NLP - calea succesului
Andy Szekely
19.00 RON
Creativitatea in publicitate
Pat Fallon
44.90 RON
Femei care iubesc prea mult
Robin Norwood
22.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Cartea gesturilor europene. Editie GSP. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Peter Collett

Peter Collett a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, Cartea gesturilor : Cum putem citi gandurile oamenilor din actiunile lor, Cartea gesturilor : Cum putem citi gandurile oamenilor din actiunile lor. Editie GSP, Cartea gesturilor europene.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter