Cartea fiintelor imaginare : Editie cartonata

Cartea fiintelor imaginare : Editie cartonata

Editura Polirom
44,95 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: BIBLIOTECA POLIROM
Seria: Seria de autor Jorge Luis Borges

Recenzie Cartea fiintelor imaginare : Editie cartonata

„Daca il citesti pe Borges frecvent si cu atentie, devii borgesian…” - Harold Bloom

O parte considerabila din operele lui J.L. Borges scrise in colaborare au fost realizate impreuna cu prietenul sau de-o viata, A. Bioy Casares. In cazul celorlalte, Borges a fost, incontestabil, vocea intii, iar printre ele Cartea fiintelor imaginare ocupa un loc aparte, prin impletirea originala a eruditiei cu fantasticul si livrescul. Selectia originala a temelor, subtilitatea comentariilor si, mai ales, stilul inconfundabil ofera o lectura nu numai de mult asteptata, ci si imbatatoare.

„Cartea fiintelor imaginare a lui Borges, acest inimitabil maestru argentinian, nutreste fanteziile noastre despre creaturi ce sfideaza realitatea. Gasim in ea fictiunea, mitologia magica in cea mai rafinata forma de expresie a lor.” - Gabriel J. Perea

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Cartea fiintelor imaginare", publicata in 2 categorii, Beletristica / Literatura universala, Beletristica / Literatura sud-americana, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Jorge Luis Borges si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea Cartea fiintelor imaginare prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Cartea fiintelor imaginare" este de 44.95 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2006
ISBN: 973-46-0357-4
Pagini: 336
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Cartea fiintelor imaginare : Editie cartonata

Produse similare si recomandari

Cosmos
Witold Gombrowicz
34.99 RON
Marile sperante
Charles Dickens
39.90 RON
Singur pe Lume
Hector Malot
10.00 RON
Un studiu in rosu
Sir Arthur Conan Doyle
12.00 RON
Cronici romantate
Boris Vian
20.00 RON
Puterea autenticitatii
Mike Robbins
30.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Cartea fiintelor imaginare : Editie cartonata. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Jorge Luis Borges

Jorge Luis Borges a publicat inca 11 carti prezente in libraria noastra, Divina comedie : Volumul V din seria de conferinte tinute la Teatrul Coliseo din Buenos Aires, Aleph (Top 10), Cartea de nisip, Cartea de nisip. Proza completa 2, Cartea fiintelor imaginare, Dialoguri, Eseuri, Istoria universala a infamiei (Top 10), Noua eseuri dantesti. Borges oral, Poezii, Texte captive, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter