Cartea femeii

Cartea femeii

Editura Kamala
24,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Cartea femeii

Lucrarea descrie pe larg modalitatile practice naturale de infrumusetare a corpului si amplificare a feminitatii prin: Dietoterapie, Fitoterapie, Masaj, Hidroterapie, Yogaterapie, Sugestoterapie, Psihoterapie si alte metode terapeutice de o extraordinara eficienta.

Cartea "Cartea femeii" a fost publicata in categoria Diverse / Diverse si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de Liviu Gheorghe, Tudor Ilie, Mihai Minoiu, si a fost publicata de editura Kamala. Se poate cumpara cartea Cartea femeii prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Cartea femeii" este de 24 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2001
ISBN: 978-973-85041-1-2
Pagini: 570
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Cartea femeii

Produse similare si recomandari

Misterele francmasoneriei
Paul Stefanescu
21.80 RON
Descoperirea vietii personale
Constantin Micu Stavila
48.00 RON
Alegeri care iti schimba viata
Hal Urban
32.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Cartea femeii. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Liviu Gheorghe

Liviu Gheorghe a publicat inca 4 carti prezente in libraria noastra, Buddha : Lumina unei cai spirituale, Cartea barbatului, Vindecare si purificare prin alimentatie si post vol I, Vindecare si purificare prin alimentatie si post vol II.

Tudor Ilie

Tudor Ilie a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, Cartea barbatului, Vindecare si purificare prin alimentatie si post vol I, Vindecare si purificare prin alimentatie si post vol II.

Mihai Minoiu

Mihai Minoiu a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Vindecare si purificare prin alimentatie si post vol I, Vindecare si purificare prin alimentatie si post vol II.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter