Cartea cu Apolodor (audiobook)

Cartea cu Apolodor (audiobook)

30,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

An aparitie: 2010; Ediție: I; ISBN 123-456-789-101;Durata: 0 ore si 59 de minute; CD-uri: 1

Recenzie Cartea cu Apolodor (audiobook)

 

Este o carte pentru copiii si parinti deopotriva. Aventurile lui Apolodor, din Labrador, este in primul rand o aparitie editoriala extrem de speciala. A fost scrisa de suprarealistul Gellu Naum, singura lui carte pentru copii.

Aventurile pinguinului calator au aparut in 1959, intr-un volum ilustrat de celebrul pictor suprarealist Jules Perahim. Pentru ca au prins neasteptat de bine la public, au fost reeditate in 1963, apoi in 1975, cu desenele lui Dan Stanciu. Ultima editie a fost tiparita, cu titlul schimbat si cu un text prescurtat (nimic nu scapa cenzurii, chiar daca vorbim de Labrador!) in 1988.

Fie ca i-ai auzit versurile cantate de Ada Milea sau pur si simplu iti suna bine, Cartea cu Apolodor va ramane mereu una din splendorile copilariei. Acum poti asculta povestea spusa de Dorina Chiriac.

Cartea "Cartea cu Apolodor (audiobook)" a fost publicata in categoria Carti pentru copii / Poezii si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Gellu Naum si a fost publicata de editura Humanitas Multimedia. Se poate cumpara cartea Cartea cu Apolodor (audiobook) prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Cartea cu Apolodor (audiobook)" este de 30 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: cd
Limba: ro

Pret Cartea cu Apolodor (audiobook)

Produse similare si recomandari

Poezii - Mihai Eminescu
Mihai Eminescu
9.50 RON
Căruţul cu îngeri
Leo Butnaru
7.20 RON
Scandal in oala cu ciorba
Despina Dasicomis
6.00 RON
Pisicel Miaunel
25.00 RON
In lumea celor mici
Daniela Avram
5.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Cartea cu Apolodor (audiobook). Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Gellu Naum

Gellu Naum a publicat inca 6 carti prezente in libraria noastra, A doua carte cu apolodor, Despre identic si felurit. Antologie, Exactitatea umbrei, Opere I. Poezii : Editie cartonata, Opere II. Proza. Editie cartonata, Vasco da Gama si alte poheme/Vasco da Gama and other pohems.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter