Cartea copilului

Cartea copilului

Editura Altius Media
17,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Cartea copilului

Cartea copilului vine in ajutorul tuturor acelor parinti care sunt cu adevarat preocupati de viitorul si de binele copiilor lor, oferindu-le unele modalitati spirituale de a alege numele copilului si un posibil mod de a se comporta cu el, in functie de caracterul si inclinatiile acestuia, determinate pe baza zodiei si a ascendentului la momentul nasterii.

Cartea "Cartea copilului" a fost publicata in categoria Sanatate, nutritie, sport / Copii si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Rodica Purniche si a fost publicata de editura Altius Media. Se poate cumpara cartea Cartea copilului prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Cartea copilului" este de 17 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-973-87419-1-1
Pagini: 150
Format: 15,5 x 21,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Cartea copilului

Produse similare si recomandari

Cartea tatilor
Alexia Cinzeaca
5.90 RON
Mami, eu cresc! Tu ce faci!
Mihaela Dragan
5.90 RON
Ce mananca un copil istet
Patrick Holford, Fiona McDonald Joyce
29.90 RON
Toto si Loto. Din lumea animalelor
colectiv Aramis
5.49 RON
Psihologia copilului (editie cartonata)
Robin L. Harwood, Scott A. Miller, Ross Vasta
89.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Cartea copilului. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Rodica Purniche

Rodica Purniche a publicat inca 4 carti prezente in libraria noastra, Dictionar de astrologie, Generatiile sexuale ale secolului XX, Nodurile lunare.Compendiu de astrologie - Editia a III-a, Puterea secreta a Ascendentulu.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter