Cartea barbatului

Cartea barbatului

Editura Kamala
17,99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Cartea barbatului

Aceasta perspectiva noua asupra masculinitatii, inteleasa de catre acei barbati puternici, curajosi si perseverenti, reprezeinta pentru ei o sansa de evolutie accelerata, conducandu-i la intelegerea scopului suprem al existentei lor: acela de a orienta Natura, prin Spirit, pe fagasul firesc al unei Noui Epoci de Armonie si Pace care trebuie sa vina.

Cartea "Cartea barbatului" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura romana si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Liviu Gheorghe, Tudor Ilie, si a fost publicata de editura Kamala. Se poate cumpara cartea Cartea barbatului prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Cartea barbatului" este de 17.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2007
ISBN: 978-973-86940-9-5
Pagini: 405
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Cartea barbatului

Produse similare si recomandari

Blogstory
Nora Iuga
1.50 RON
Institutia moarta a postei
Ionut Chiva
12.00 RON
Barbat pe tocuri
Michel Martin
18.00 RON
Deania neagra
Alexandru Petria
24.00 RON
Momente. Schite
Ion Luca Caragiale
12.00 RON
Rezistenta prin teatru
Dinu Kivu
29.98 RON
Basme, nuvele, teatru
Barbu Stefanescu Delavrancea
6.54 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Cartea barbatului. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Liviu Gheorghe

Liviu Gheorghe a publicat inca 4 carti prezente in libraria noastra, Buddha : Lumina unei cai spirituale, Cartea femeii, Vindecare si purificare prin alimentatie si post vol I, Vindecare si purificare prin alimentatie si post vol II.

Tudor Ilie

Tudor Ilie a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, Cartea femeii, Vindecare si purificare prin alimentatie si post vol I, Vindecare si purificare prin alimentatie si post vol II.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter