Capcana ingerilor

Capcana ingerilor

Editura Miracol
15,00 Lei

Info

Recenzie Capcana ingerilor

Abordarea holografica are ciudatenia de a prezenta acelasi subiect, fenomen, concept dintr-o multitudine de puncte de vedere egala cu numarul observatorilor, fiecare ochi vede lumea din unghiul sau, fiecare ureche aude cu frecventa sa, fiecare minte o percepe cu mijloacele sale.

Diversitatea opiniilor ramane singura certitudine, toti au dreptate fara a se pune de acord, de fiecare este nevoie desi unii par adevarati si altii falsi, unii pozitivi altii negativi, unii generosi altii avarii, unii agresivi altii tandri.

Cartea "Capcana ingerilor" a fost publicata in categoria Diverse / Diverse si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 15.03.2014. A fost scrisa de Alexandru Ciobanu si a fost publicata de editura Miracol. Se poate cumpara cartea Capcana ingerilor prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Capcana ingerilor" este de 15 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

ISBN: 973-9315-82-8
Pagini: 264
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Capcana ingerilor

Produs indisponibil

Cartea nu se mai gaseste pe stocul nostru si nici pe stocul furnizorilor nostri. Cel mai probabil, cartea a fost complet epuizata, asa ca va recomandam sa alegeti un produs care este pe stoc.

Produse similare si recomandari

Misterele francmasoneriei
Paul Stefanescu
21.80 RON
Descoperirea vietii personale
Constantin Micu Stavila
48.00 RON
Alegeri care iti schimba viata
Hal Urban
32.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Capcana ingerilor. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Alexandru Ciobanu

Pe langa "Capcana ingerilor", autorul Alexandru Ciobanu a publicat si Persia si Dispersia.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter