Capcana

Capcana

34,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2010; Numar de pagini : 256; Format : 13 x 20 cm; ISBN : 973-128-338-8

Recenzie Capcana

CARTEA PE CARE O VETI DEVORA SI O VETI ADORA IN ACEASTA VACANTA!

BINE ATI VENIT IN TABARA SPERANTEI!

Cand Luke Sheldon, un baiat de cincisprezece ani, este admis intr-o tabara de vara pentru copii dotati din SUA, crede ca va avea parte de aventura vietii sale. Inconjurata de paduri si construita deasupra unui labirint de tuneluri, Tabara Sperantei ofera mai mult decat atat.

Oare zvonurile despre cei trei copii care au disparut in urma cu mai multi ani sunt adevarate? Si de ce refuza conducatorul taberei, Capitanul Budd, sa vorbeasca despre asta? Cand Luke incepe sa gaseasca mesaje codificate in cabana sa, crede ca e doar un joc copilaresc - dar apoi unul dintre prietenii sai este atacat. Luke descopera mult prea tarziu ca a fost atras intr-o capcana inspaimantatoare, care l-ar putea costa viata...

Sarah Wray locuieste in Belfast impreuna cu sotul ei si cu cei trei copii. Este licentiata in genetica la Universitatea Queens din Belfast, a lucrat pe post de cercetator stiintific, ca bona si ca profesor de stiinte naturale, activand si in calitate de voluntar pentru ajutorarea copiilor cu dizabilitati. Primul ei roman pentru copii, The Forbidden Room (Camera interzisa), a invins mii de alte lucrari, castigand competitia nationala Wow Factor.

Cartea "Capcana" a fost publicata in categoria Beletristica / Beletristica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Sarah Wray si a fost publicata de editura Corint Junior. Se poate cumpara cartea Capcana prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Capcana" este de 34.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Capcana

Produse similare si recomandari

Femeia in alb
Wilkie Collins
30.00 RON
Piatra viselor
Jayne Ann Krentz
32.90 RON
Taramul noptii
William Hope Hodgson
24.96 RON
Din tara raurilor
Dan Florica
10.00 RON
Chemarea dragostei
Carole Dean
9.00 RON
Provocarea destinului
Danielle Steel
34.90 RON
Toate pisicile sunt negre
Carlos Fuentes
9.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Capcana. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Sarah Wray

Deocamdata in afara de "Capcana", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Sarah Wray.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter