Carti»

Cântec de gheaţă şi foc

Cu titlul original A Song of Ice and Fire, colectia Cântec de gheaţă şi foc este o fantezie epică scrisă de romancierul şi scenaristul american George R. R. Martin.

Planificată iniţial ca trilogie, seria cuprinde la ora actuală patru romane publicate şi încă trei aflate în stadiul de proiect. Martin a început scrierea primei carti înca din 1991, fiind publicat în 1996.

Pana acum, seria s-a vândut în peste 11 milioane de exemplare, din care 3.5 milioane în SUA. Seria a fost tradusă în peste douăzeci de limbi. Al patrulea volum, "Festinul ciorilor" a debutat pe lista de bestsellere a The New York Times direct pe primul loc.

Gasiti mai jos toate cartile disponibile in limba romana din celebrul Cantec de gheata si foc, dupa care s-a creat cel mai buna serie TV a genului fantasy din toate timpurile.

In luna iunie 2010 a fost lansat A Dance with Dragons, pe care-l asteptam in Romania. Urmeaza "The Winds of Winter" si "A Dream of Spring", insa aceste n-au fost inca anuntate.

Cântec de gheaţă şi foc

Urzeala tronurilor : Editia 2

George R. R. Martin reinventeaza practic genul fantasy, asa ca este necesar sa uiti de romanele in care cei buni se lupta cu cei rai, iar binele invinge intotdeauna.
In viziunea lui George R. R. Martin cei buni nu sunt chiar asa de buni, cei rai parca iti devin simpatici, iar intrigile nu se termina niciodata. Scriitorul reuseste sa creeze o lume violenta si tragica, in care crima, violul si ince [...]

99.00 79.11 RON Disponibil la comanda

Inclestarea Regilor (Hardcover)

Inclestarea regilor este cel de-al doilea volum din saga fantasy Cantec de gheata si foc si continuarea volumului Urzeala tronurilor. Aceasta saga este o complexa intriga politica, cu dinastii rivale, iubiri, tradari, sfetnici rauvoitori, regi incapabili, cavaleri, castele, codri de nepatruns, un gigantic zid de aparare impotriva unor forte nestiute, bastarzi si dragoni disparuti demult.
Timpul s [...]

93.90 75.12 RON Disponibil la comanda

Iuresul Sabiilor (3 Vol.)

Dintre cei cinci rivali pentru putere, unul este mort, altul căzut în dizgraţie, dar războaiele continuă să se dezlănţuie cu furie, în timp ce alianţele se fac şi se desfac. Joffrey ocupă Tronul de Fier, stăpânitor neliniştit al Celor Şapte Regate, duşmanul său cel mai înverşunat, Lordul Stannis, e înfrânt şi dezonorat, iar tânărul Robb & [...]

99.90 84.92 RON Disponibil la comanda

Festinul Ciorilor (2 Vol.)

Festinul ciorilor este cel de-al patrulea volum din saga A Song of Ice and Fire de George R.R. Martin. Numai destinul unora dintre personaje se implineste, in timp ce actiunea se dsfasoara spre un final obsolut spectaculos si neasteptat.
„George R.R. Martin se distinge si se impune ca principala forta care va modela evolutia genului fantasy prin refuzul sau de a adopta o viziune maniheista [...]

72.90 61.97 RON Disponibil la comanda

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter