Candva am fost printesa. Cosmarul unei mame

Candva am fost printesa. Cosmarul unei mame

Editura RAO
45,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Candva am fost printesa. Cosmarul unei mame

În Melbourne, în primăvara anului 1980, Jacqueline Pascarl, pe atunci o tânără încrezătoare, dar şi credulă, de doar 17 ani, făcea cunoştinţă cu Bahrin, un tânăr student la Arhitectură. Se îndrăgostesc, îşi fac planuri de căsătorie şi pleacă în ţara lui Bahrin, Terengganu, un sultanat al Malaysiei, bogat în petrol. Acolo, vor fi pregătiţi pentru o viaţă regală, el fiind un prinţ malaysian, iar ea devenind prinţesa Yasmin.

Dar, imediat după căsătorie, lucrurile se schimbă în rău. În această poveste dramatică, Jacqueline Pascarl ne descrie cum soţul ei s-a transformat peste noapte într-un tiran, cum palatul în care locuia i-a devenit închisoare, până când, la 22 de ani a reuşit să se întoarcă împreună cu cei doi copii mici ai ei în Australia. Acolo, s-a luptat să obţină singură custodia copiilor. Dar, şapte ani mai târziu, prinţul se răzbună şi îi răpeşte pe copii. Drama personală de până atunci se transformă într-o ştire de răsunet internaţional, cu consecinţe grave.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Candva am fost printesa. Cosmarul unei mame", publicata in 3 categorii, Beletristica / Biografii, Beletristica / Jurnale, Beletristica / Memorialistica, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Jacqueline Pascarl si a fost publicata de editura RAO. Se poate cumpara cartea Candva am fost printesa. Cosmarul unei mame prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Candva am fost printesa. Cosmarul unei mame" este de 45 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 9786068255514
Pagini: 416
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Candva am fost printesa. Cosmarul unei mame

Produse similare si recomandari

Memorie si identitate
Ioan Paul al II-lea
34.99 RON
Legaturi de viata
Boris Luban-Plozza
5.23 RON
De vanzare: Mariana, 15 ani.
Iana Matei
29.99 RON
Un don Juan - Viata lui Byron
Andre Maurois
32.00 RON
Mircea Eliade
Mircea Handoca
29.90 RON
Josephine
Carolly Erickson
25.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Candva am fost printesa. Cosmarul unei mame. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Jacqueline Pascarl

Deocamdata in afara de "Candva am fost printesa. Cosmarul unei mame", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Jacqueline Pascarl.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter