Camino

Camino

Editura For You
8,50 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Camino

CAMINO este ultima carte scrisa de Shirley MacLaine, renumita actrita, care, pe lânga talentul binecunoscut, are si o mare cunoastere si deschidere spirituala. Camino este una dintre cele mai importante carti ale mileniului al III-lea, în care ne este prezentat pelerinajul facut de Shirley la Santiago de Compostella, Spania. Pe parcursul celor 500 de km. cât dureaza pelerinajul, autoarea are ocazia sa-si cunoasca vietile trecute si sa afle cine este ea cu adevarat. Stilul deosebit al cartii si informatiile inedite pe care le contine îl fac pe cititor sa o considere drept carte de capatâi si sa nu o poate lasa din mâna.

Cartea "Camino" a fost publicata in categoria Religie si teologie / Spiritualitate si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Shirley MacLaine si a fost publicata de editura For You. Se poate cumpara cartea Camino prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Camino" este de 8.5 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Camino

Produse similare si recomandari

Emisari luminii
James F. Twyman
9.00 RON
Reuninea
William Gammill
15.03 RON
Pacea ce lipeseste din viata ta
Robert M. Williams
12.00 RON
Vindecarea spontana a credintei
Gregg Braden
27.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Camino. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Shirley MacLaine

Deocamdata in afara de "Camino", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Shirley MacLaine.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter