Camera oscura / Camera obscura

Camera oscura / Camera obscura

Editura EuroPress
16,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Poesis

Recenzie Camera oscura / Camera obscura

Traducere, postfata si note de Geo Vasile.

Geo Vasile, italienist, traducator, critic literar, care a publicat volume de istorie si critica literara (mentionam Pluralul romanesc / Cartea cu pretul vietii, Poezia romana intre milenii, Proza romanesca intre milenii, Lumea in 80 de carti, Romanul sau viata / prozatori europeni, Epica analitica) si a tradus mai multi autori italieni in limba romana (ca bunaoara, Mimmo Morina, Italo Calvino, Monaldi & Sorti, Claudio Gatti, Umberto Eco, Giuseppe Bonaviri) ne propune, de asta data, volumul Camera obscura de Paolo Ruffilli, in editie bilingva, cu un aparat critic de prima mana.

Paolo Ruffilli este unul dintre cei mai importanti poeti italieni, autor a peste 25 de volume de poeme, eseu, proza.

Cartea "Camera oscura / Camera obscura" a fost publicata in categoria Beletristica / Poezie si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 01.01.2018. A fost scrisa de Paolo Ruffilli si a fost publicata de editura EuroPress. Se poate cumpara cartea Camera oscura / Camera obscura prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Camera oscura / Camera obscura" este de 16 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2007
ISBN: 978-973-1727-02-8
Pagini: 160
Format: 11 x 18 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Camera oscura / Camera obscura

Produse similare si recomandari

Poezii vol I
Mihai Eminescu
10.99 RON
Poezii/Versek
George Bacovia
11.00 RON
Printre psalmi
Tudor Arghezi
49.90 RON
Poeme. Dichtungen
Georg Trakl
25.00 RON
Poezii, editia a III - a
Alexandru Macedonski
10.00 RON
Oda liberei intreprinderi
Caius Dobrescu
25.07 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Camera oscura / Camera obscura. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Paolo Ruffilli

Deocamdata in afara de "Camera oscura / Camera obscura", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Paolo Ruffilli.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter