Calutul castigator / The rocking-horse winner

Calutul castigator / The rocking-horse winner

Editura Paralela45
9,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Bufnita

Recenzie Calutul castigator / The rocking-horse winner

D.H. Lawrence, prozatorul englez atras de psihanaliza, de relatia instinct/intelect, este cunoscut mai ales pentru romanele `Fii si indragostiti`, `Amantul doamnei Chatterley`, acesta din urma scandalizandu-i pe contemporanii autorului.

Prozele sale scurte sunt remarcabile, iar `Calutul castigator` - capodopera recunoscuta. Intr-o lume a maturilor, obsedata de bani si superficiala, un copil patrunde dupa logica basmului si a puritatii, incercand sa indrepte uratenia si nepasarea.

Cartea "Calutul castigator / The rocking-horse winner" a fost publicata in categoria Carti pentru copii / Literatura si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de D.H. Lawrence si a fost publicata de editura Paralela45. Se poate cumpara cartea Calutul castigator / The rocking-horse winner prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Calutul castigator / The rocking-horse winner" este de 9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-973-47-1318-9
Pagini: 60
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Calutul castigator / The rocking-horse winner

Produse similare si recomandari

Marile sperante
Charles Dickens
39.90 RON
Ardath
Marie Corelli
16.35 RON
Jurnalul Zlatei
Zlata Filipovic
22.99 RON
Nuntile necesare
Dumitru Tepeneag
9.90 RON
Pantalonii calatori
Ann Brashares
24.99 RON
Cineva cu care sa fugi de acasa
Grossman David
10.00 RON
Beatriz si corpurile ceresti
Extebarria Lucia
10.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Calutul castigator / The rocking-horse winner. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

D.H. Lawrence

D.H. Lawrence a publicat inca 5 carti prezente in libraria noastra, Fata pierduta, Femei indragostite. Editie 2011, Fii si indragostiti. Volumele I + II : Colectiile Cotidianul, Femei indragostite, Fii si indragostiti (Top 10) : Editie 2011, dintre care primele 3 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter