Calculatorul si creierul

Calculatorul si creierul

Editura Paralela45
17,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: TOTAL

Recenzie Calculatorul si creierul

Aceasta carte reprezinta viziunea unuia dintre cei mai mari matematicieni ai secolului XX cu privire la analogiile ce se pot face intre masinile de calcul si creierul uman. John von Neumann ajunge la concluzia conform careia creierul functioneaza partial in sistem analogic, partial in sistem digital, dar foloseste un limbaj special, statistic, deosebit de cel folosit in cadrul operatiilor realizate de computerele construite de om.

Aceasta editie are un nou Cuvant inainte, scris de catre doua personalitati marcante din domeniul filosofiei, neurostiintei si teoriei cunoasterii, Paul M. Churchland si Patricia S. Churchland.

Cartea "Calculatorul si creierul" a fost publicata in categoria Diverse / Diverse si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de John von Neumann si a fost publicata de editura Paralela45. Se poate cumpara cartea Calculatorul si creierul prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Calculatorul si creierul" este de 17 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-47-1375-2
Pagini: 96
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Calculatorul si creierul

Produse similare si recomandari

Misterele francmasoneriei
Paul Stefanescu
21.80 RON
Descoperirea vietii personale
Constantin Micu Stavila
48.00 RON
Alegeri care iti schimba viata
Hal Urban
32.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Calculatorul si creierul. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

John von Neumann

Deocamdata in afara de "Calculatorul si creierul", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului John von Neumann.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter