Calatorul mistic

Calatorul mistic

Editura For You
20,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Calatorul mistic

Sylvia Browne ne conduce într‑o altă călătorie incredibilă – de această dată, oferindu‑ne informaţii despre călătorul mistic. Ea ne explică diferenţa dintre călătorii mistici şi entităţile cu o misiune în viaţă, prezentând detalii despre aceştia şi acţiunile lor, dar şi despre modul în care şi noi putem deveni spirite elevate.

Combinând informaţii acumulate în timpul transelor, în calitatea sa de medium, cu date obţinute de la Francine – ghidul său spiritual – Sylvia ne explică etapele care ne conduc către un nivel înalt al spiritualităţii, folosind instrumente precum cele Opt Chei de Aur ale Cunoaşterii şi cele Şapte Raze Divine. Următorul pas îl reprezintă îndrumările oferite de ea, în procesul care ne aduce în postura de călători mistici.

Este un studiu aprofundat şi fascinant, destinat tuturor celor ce vor să se alăture armatei lui Dumnezeu – celor ce doresc să răspândească în jurul lor o energie pozitivă, în locul duşmăniei şi energiilor negative.

Cartea "Calatorul mistic" a fost publicata in categoria Religie si teologie / Spiritualitate si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Sylvia Browne si a fost publicata de editura For You. Se poate cumpara cartea Calatorul mistic prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Calatorul mistic" este de 20 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-606-639-005-7
Pagini: 216
Format: 14 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Calatorul mistic

Produse similare si recomandari

Dao, Marele Luminator
Huai Nan Zi
20.00 RON
Activarea chakrei inimii
Florin Lowndes
23.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Calatorul mistic. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Sylvia Browne

Sylvia Browne a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, O calatorie in lumea de dincolo si inapoi : Un ghid despre lumea de dincolo scris de un medium, Viata in lumea de dincolo.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter