Calatoriile lui Gulliver

Calatoriile lui Gulliver

Editura Gramar
Editia: 2
15,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Capodopere - Literatura universala

Recenzie Calatoriile lui Gulliver

Jonathan Swift, scriitor englez nascut la Dublin intr-o familie originara din Anglia, este considerat un reprezentant de seama al realismului. In ultimii 20 de ani ai vietii sale creeaza opera sa de capatai "Gulliver's Travels". Opera satirica ce ridiculizeaza societatea engleza a timpului, privita prin ochii naivi ai personajului principal Gulliver, in timpul calatoriilor sale in Lilliput si Brobdingnag, pe insula zburatoare Laputa precum si in tara Houyhnhnmilor. Vanitatea si ipocrizia contemporanilor sai este mestesugit ilustrata in aceasta lucrare considerata cea mai citita carte a literaturii universale.

"Principalul meu scop a fost, mai întâi, să îmi însuşesc limba, pe care stăpânul meu (căci aşa am să-l numesc de acum înainte pe calul sur în casa căruia..." Continuare...

"Când a sosit ziua hotărâtă pentru plecarea noastră, mi-am luat rămas-bun de la guvernatorul insulei Glubbdubdrifcjj şi rn-am întors împreună cu tovarăşii mei la Maldonada..." Continuare...

Cartea "Calatoriile lui Gulliver" a fost publicata in categoria Carti pentru copii / Literatura si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Jonathan Swift si a fost publicata de editura Gramar. Se poate cumpara cartea Calatoriile lui Gulliver prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Calatoriile lui Gulliver" este de 15 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-973-1973-62-3
Pagini: 324
Format: 14 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Calatoriile lui Gulliver

Produse similare si recomandari

Harem
Colin Falconer
24.96 RON
Captiva
Julie Gregory
19.90 RON
Mumia verde
Fergus Hume
12.97 RON
Subject : Greseala
Joachim Friedrich, Hortense Ullrich
22.00 RON
Cartea Junglei
Rudyard Kipling
6.99 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Calatoriile lui Gulliver. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Jonathan Swift

Jonathan Swift a publicat inca 7 carti prezente in libraria noastra, Calatoriile lui Guliver, Calatoriile lui Gulliver, Calatoriile lui Gulliver, Calatoriile lui Gulliver, Calatoriile lui Gulliver, Calatoriile lui Gulliver, Gulliver`s Travels, dintre care primele 3 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter