Calatorii in timp

Calatorii in timp

Editura Nasticor
5,50 Lei

Info

Colectia: Incursiune in timp

Recenzie Calatorii in timp

Cartea "Calatorii in timp" a fost publicata in categoria Diverse / Diverse si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 16.03.2014. A fost scrisa de Corneliu Nastase si a fost publicata de editura Nasticor. Se poate cumpara cartea Calatorii in timp prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Calatorii in timp" este de 5.5 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2004
ISBN: 978-973-85826-2-8
Pagini: 83
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Calatorii in timp

Produs indisponibil

Cartea nu se mai gaseste pe stocul nostru si nici pe stocul furnizorilor nostri. Cel mai probabil, cartea a fost complet epuizata, asa ca va recomandam sa alegeti un produs care este pe stoc.

Produse similare si recomandari

Misterele francmasoneriei
Paul Stefanescu
21.80 RON
Descoperirea vietii personale
Constantin Micu Stavila
48.00 RON
Alegeri care iti schimba viata
Hal Urban
32.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Calatorii in timp. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Corneliu Nastase

Corneliu Nastase a publicat inca 5 carti prezente in libraria noastra, Cartea lui Prichindel, Cartea lui Prichindel, Dictionar explicativ scolar, In tara motilor, Odontologie. Practica moderna.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter