Calatorie in Africa

Calatorie in Africa

Editura Minerva
15.00 8.00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2007 ISBN: 978-973-21-0848-2

Recenzie Calatorie in Africa

Aceasta cuprinzatoare selectie din proza lui Alecsandri, atesta multiplele disponibilitati creatoare ale autorului - de la alegorie la nuvela, de la povestire la evocare, de la jurnalul de calatorie la studiul literar.

Cartea "Calatorie in Africa" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura romana si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Vasile Alecsandri si a fost publicata de editura Minerva. Se poate cumpara cartea Calatorie in Africa prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Calatorie in Africa" este de 8 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro
Subiecte: Africa

Pret Calatorie in Africa

Produse similare si recomandari

Calatorie in Africa
Vasile Alecsandri
15.00 8.00 RON
Atlasul popoarelor din Africa
Jean Sellier
44.10 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Calatorie in Africa. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Vasile Alecsandri

Vasile Alecsandri a publicat inca 40 carti prezente in libraria noastra, Balta-Alba si alte scrieri in proza, Balta-Alba. Calatorie in Africa si alte scrieri (BPT) , Chirita in provintie si alte comedii, Chiritele, Chiritele, Pasteluri si poezii populare ale romanilor (BPT), Poezii alese, Poezii populare ale romanilor , Poezii, editia a II - a, Poezii, proza si teatru, Proza si teatru - Vasile Alecsandri, Suvenire din Italia, Teatru si Proza, Teatru, editia a III - a, Vasile Porojan, Buchetiera de la Florenta. Proza : Cartea de acasa. Volumul 36, Chirita in Iasi sau doua fete s-o neneaca, Chiritele, Chiritele , Despot Voda. Fantana Blanduziei, Despot-voda. Fantana Blanduziei , Doine. Pasteluri. Lacrimioare : Cartea de acasa vol. 30, Dridri. Proza : Cartea de acasa vol. 45, Istoria unui galban, Ostasii nostri. Legende. Legende noua : Cartea de acasa vol. 38, Ostasii nostrii, Pasteluri si alte poezii, Penes Curcanul, POEZII, Poezii, POEZII SI TEATRU, Poezii teatru, Porojan - proza, teatru scurt, Proza, Sanziana si pepelea, Scrieri esentiale volumele i-v, Teatru (BPT), Teatru ii - viii, Teatru. : Cartea de acasa nr 41 , Vol. 41 Vasile Alecsandri - Teatru., dintre care primele 15 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter