Calatoria

Calatoria

Editura Adevar Divin
20,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2009; Numar de pagini : 237

Recenzie Calatoria

În anul 1992, Brandon Bays a fost diagnosticată cu o tumoare de mărimea unei mingi de baschet, care a determinat-o să înceapă o călătorie absolut remarcabilă, ce a condus-o către revelarea propriului suflet, către eliberare şi către vindecare.

Şase săptămâni şi jumătate mai târziu, aparatele de scanare ale medicilor au declarat-o pe Brandon perfect sănătoasă – fără medicamente şi fără vreo operaţie chirurgicală.

Procesul de autovindecare prin care a trecut Brandon a fost de o originalitate absolută, permiţându-le apoi altor mii de oameni să se elibereze de blocajele lor fizice şi emoţionale. În cartea de faţă, Brandon ne împărtăşeşte tehnicile sale unice, profund transformatoare.

Cartea "Calatoria" a fost publicata in categoria Religie si teologie / Spiritualitate si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Brandon Bays si a fost publicata de editura Adevar Divin. Se poate cumpara cartea Calatoria prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Calatoria" este de 20 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Calatoria

Produse similare si recomandari

Dao, Marele Luminator
Huai Nan Zi
20.00 RON
Activarea chakrei inimii
Florin Lowndes
23.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Calatoria. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Brandon Bays

Deocamdata in afara de "Calatoria", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Brandon Bays.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter