Calatoria lui Vlad in Celalalt Taram

Calatoria lui Vlad in Celalalt Taram

25,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Calatoria lui Vlad in Celalalt Taram

Premiul Asociatiei Scriitorilor din Bucuresti 2009

Te-ai gandit cum ar fi sa te trezesti intr-o buna dimineata in Celalalt Taram, alaturi de propriul tau Cal Nazdravan? Este exact ceea ce i s-a intamplat lui Vlad Ionescu, un baietel obisnuit ajuns intr-o lume neobisnuita. Ajutat de Blajini si de Uriasi, Vlad se va lupta cu Iele, Zmei, Strigoi, Capcani, Balauri si Solomonari, pentru a ajunge pana in Poiana Sanzienelor si a duce la indeplinire tainica misiune incredintata de Ursitoare.

Invata din greselile lui. Nu se stie niciodata cand Andilandi te va pune la incercare si pe tine...

Cartea "Calatoria lui Vlad in Celalalt Taram" a fost publicata in categoria Carti pentru copii / Carti pentru copii si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Sanziana Popescu, Ana Popescu, si a fost publicata de editura Mediamorphosis. Se poate cumpara cartea Calatoria lui Vlad in Celalalt Taram prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Calatoria lui Vlad in Celalalt Taram" este de 25 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2008
ISBN: 978-973-88826-1-4
Pagini: 368
Format: 11,5 x 16,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Calatoria lui Vlad in Celalalt Taram

Produse similare si recomandari

Ultimul Elf
Silvana De Mari
19.00 RON
Incetul cu-ncetul, invat alfabetul
Romanciuc Vasile
12.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Calatoria lui Vlad in Celalalt Taram. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Sanziana Popescu

Sanziana Popescu a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Aventura gemenilor dincolo de Poiana Vie, Teatru pentru prichindei mari, mici si mititei.

Ana Popescu

Ana Popescu a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, 111 romane celebre intr-o singura carte, Aventura gemenilor dincolo de Poiana Vie, Teatru pentru prichindei mari, mici si mititei, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter