Cain. Editie cartonata

Cain. Editie cartonata

Editura Polirom
22.96 18.37 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Seria: Seria de autor Jose Saramago

Recenzie Cain. Editie cartonata

In acest ultim roman al sau, Jose Saramago reimagineaza indraznet caractere si naratiuni din Vechiul Testament. Povestea sa porneste de la gradina Edenului, cand Dumnezeu a realizat ca a uitat sa dea lui Adam si Evei graiul vorbirii, pana la momentul in care Arca lui Noe a ajuns pe Varful Ararat. Cain, dispretuit, criminal, este protagonistul lui Saramago.

Condamnat sa rataceasca pentru totdeauna dupa ce l-a ucis pe Abel, fratele sau, Cain face drumul sau prin lume cu un sac de merinde si avand drept tovaras un magar. El este un martor si un participant in povestirile lui Issac si Avraam, distrugerea turnului Babel alterand pentru totdeauna cursul legendelor de-a lungul drumului. Si din nou, Cain se confrunta cu Dumnezeu, ale carui actiuni i se par dure, crude si nedrepte. "Si un lucru stim sigur", scrie Saramago, "este ca ei au continuat sa se certe si se cearta in continuare."

"N-a avut prea mult de mers până să părăsească tristul prezent al ţinutului uz şi se trezi înconjurat de dealuri înverzite şi văi luxuriante brăzdate de pâraie cu cea..." Continuare...

"Deodată, se trezi intrând pe poarta unei cetăţi în care nu mai fusese. îşi dădu seama că nu avea nici un sfanţ cu el, nici nu vedea cum ar putea face rost prea curând,..." Continuare...

Cartea "Cain. Editie cartonata" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura universala si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 03.08.2018. A fost scrisa de Jose Saramago si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea Cain. Editie cartonata prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Cain. Editie cartonata" este de 18.368 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-46-2430-0
Pagini: 157
Format: 13,5 x 20,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Cain. Editie cartonata

Produse similare si recomandari

Cosmos
Witold Gombrowicz
34.99 RON
Marile sperante
Charles Dickens
39.90 RON
Singur pe Lume
Hector Malot
10.00 RON
Un studiu in rosu
Sir Arthur Conan Doyle
12.00 RON
Cronici romantate
Boris Vian
20.00 RON
Puterea autenticitatii
Mike Robbins
30.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Cain. Editie cartonata. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Jose Saramago

Jose Saramago a publicat inca 19 carti prezente in libraria noastra, Anul mortii lui Ricardo Reis, Caietul. Texte scrise pentru blog: septembrie 2008 - martie 2009 , Calatoria elefantului, Calatorie prin Portugalia : Editie cartonata, Eseu despre luciditate, Eseu despre orbire : Editie cartonata, Evanghelia dupa Isus Cristos (Top 10), Farime de memorii, Intermitentele mortii, Istoria asediului Lisabonei, Manual de pictura si caligrafie (editie cartonata), Memorialul minastirii, Omul duplicat, Pachet Promotional Jose Saramago, Pestera, Pestera, Toate numele, Toate numele (Top 10) : Editie 2011, Ultimul caiet : Texte scrise pentru blog: martie 2009 - noiembrie 2009. Editie cartonata.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter