Caiet de educatie civica

Caiet de educatie civica

Editura CD Press
5,39 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Numar pagini: 32;Format: 21x28;ISBN: 978-973-7989-45-1

Recenzie Caiet de educatie civica

Caietul se remarca prin abordarea moderna a disciplinei Educatie civica. Fiecare continut apeleaza la experienta individuala a copilului. Desi abstracte, notiunile sunt prezentate intr-o forma activa, pentru a fi intelese si aplicate de fiecare elev, permitand acestuia sa inteleaga mai bine care este rolul sau in cadrul unui grup, care sunt drepturile, indatoririle si responsabilitatile sale.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Caiet de educatie civica", publicata in 2 categorii, Suport scolar / Auxiliare cls. a IV-a, Suport scolar / Cultura Civica, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Niculina Ilarion, Constanta Balan, Cristina Voinea, si a fost publicata de editura CD Press. Se poate cumpara cartea Caiet de educatie civica prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Caiet de educatie civica" este de 5.39 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Caiet de educatie civica

Produse similare si recomandari

Caiet de limba si literatura romana. Clasa a IV - a
Ioan Sas, Maria-Lia Sas, Rodica Halmu, Adela Lazar
9.90 RON
Cum sa ne hranim sanatos. Clasa a IV - a
Lygia Alexandrescu
9.00 RON
Istorie clasa a IV-a. Caietul elevului
Cleopatra Mihailescu, Tudora Pitila
8.91 RON
Limba Franceza - Caietul elevului - cls. a IV-a
Anca Badita, Victorita Iliescu
6.00 RON
Stiintele naturii. Caiet de lucru
Cristina Iordache, Maria Ionescu
12.00 RON
Ştiu să lucrez la... Educaţie civică clasa a IV-a. Fişe
Stefan Pacearca, Roxana Gavrila
4.49 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Caiet de educatie civica. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Niculina Ilarion

Niculina Ilarion a publicat inca 9 carti prezente in libraria noastra, Educatie civica, Educatie tehnologica, Limba si literatura romana : Caiet pentru clasa a II - a, Antologie de texte literare romanesti pentru clasele I-II, Antologie de texte literare romanesti. Clasele III-IV, Limba si literatura romana, Matematica. Exercitii si probleme, Matematica. Exercitii si probleme : Pentru clasa a II - a, Matematica. Exercitii si probleme : Pentru clasele III - IV.

Constanta Balan

Constanta Balan a publicat inca 5 carti prezente in libraria noastra, Educatie civica, Limba si literatura romana : Caiet pentru clasa a II - a, Antologie de texte literare romanesti pentru clasele I-II, Antologie de texte literare romanesti. Clasele III-IV, Limba si literatura romana.

Cristina Voinea

Pe langa "Caiet de educatie civica", autorul Cristina Voinea a publicat si Educatie civica.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter