Caiet de vacanta. Clasa a III - a

Caiet de vacanta. Clasa a III - a

9,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Caiet de vacanta. Clasa a III - a

Limba Romana; Matematica

Cartea "Caiet de vacanta. Clasa a III - a" a fost publicata in categoria Suport scolar / Auxiliare cls. a III-a si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Alexandra Manea, Liliana Ioan, Claudia Matache, si a fost publicata de editura Delta Cart Educational. Se poate cumpara cartea Caiet de vacanta. Clasa a III - a prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Caiet de vacanta. Clasa a III - a" este de 9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: caiet de vacanta , clasa 3

Pret Caiet de vacanta. Clasa a III - a

Produse similare si recomandari

Caiet de vacanta. Clasa I
Alexandra Manea, Liliana Ioan, Claudia Matache
9.00 RON
Caiet de vacanta. Clasa a II - a
Liliana Ioan, Alexandra Manea, Claudia Matache
9.00 RON
Caiet de vacanta. Clasa a III - a
Alexandra Manea, Liliana Ioan, Claudia Matache
9.00 RON
Educatie civica. Caiet de lucru pentru clasa a III - a
Alexandra Manea, Liliana Ioan
7.00 RON
Caiet de vacanta. Clasa a IV - a
Alexandra Manea, Liliana Ioan, Claudia Matache
9.00 RON
Siinte ale naturii. Caiet de lucru clasa a III - a
Alexandra Manea, Liliana Ioan
10.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Caiet de vacanta. Clasa a III - a. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Alexandra Manea

Alexandra Manea a publicat inca 13 carti prezente in libraria noastra, Caiet de vacanta. Clasa a II - a, Caiet de vacanta. Clasa a IV - a, Caiet de vacanta. Clasa I, Cunoasterea mediului. Caiet de lucru clasa a II - a, Educatie civica. Caiet de lucru pentru clasa a III - a, Evaluare finala. Clasa a II - a, Evaluare finala. Clasa a III - a, Evaluare finala. Clasa a IV - a, Evaluare finala. Clasa I, Geografie. Caiet de lucru clasa a IV - a, Istorie. Caiet de lucru clasa a IV - a, Siinte ale naturii. Caiet de lucru clasa a III - a, Stiinte ale naturii. Caiet de lucru pentru clasa a IV - a.

Liliana Ioan

Liliana Ioan a publicat inca 13 carti prezente in libraria noastra, Caiet de vacanta. Clasa a II - a, Caiet de vacanta. Clasa a IV - a, Caiet de vacanta. Clasa I, Cunoasterea mediului. Caiet de lucru clasa a II - a, Educatie civica. Caiet de lucru pentru clasa a III - a, Evaluare finala. Clasa a II - a, Evaluare finala. Clasa a III - a, Evaluare finala. Clasa a IV - a, Evaluare finala. Clasa I, Geografie. Caiet de lucru clasa a IV - a, Istorie. Caiet de lucru clasa a IV - a, Siinte ale naturii. Caiet de lucru clasa a III - a, Stiinte ale naturii. Caiet de lucru pentru clasa a IV - a.

Claudia Matache

Claudia Matache a publicat inca 7 carti prezente in libraria noastra, Caiet de vacanta. Clasa a II - a, Caiet de vacanta. Clasa a IV - a, Caiet de vacanta. Clasa I, Evaluare finala. Clasa a II - a, Evaluare finala. Clasa a III - a, Evaluare finala. Clasa a IV - a, Evaluare finala. Clasa I.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter