Cai si ponei - Album cu autocolante

Cai si ponei - Album cu autocolante

Editura Aksjomat
5,50 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Cai si ponei - Album cu autocolante

Seria de cărţi Album cu autocolante vor fi pe placul copiilor interesaţi de lumea fascinantă a dinozaurilor, cailor, pisicilor şi a câinilor.

În albumele bogate în imagini detaliate sunt incluse şi jocuri de puzzle.

Haideţi să îmbinăm plăcutul cu utilul şi, pe lângă distracţie, să aflăm informaţii interesante despre pisici, cai şi câini şi să învăţăm să-i îngrijim.

Cartea "Cai si ponei - Album cu autocolante" a fost publicata in categoria Carti pentru copii / Carti cu Autocolante si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. Se poate cumpara cartea Cai si ponei - Album cu autocolante prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Cai si ponei - Album cu autocolante" este de 5.5 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 9788377132852
Pagini: 12
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Cai si ponei - Album cu autocolante

Produse similare si recomandari

Atlas cu abtibilduri - Dinozauri
Sofija Stefanovic
19.99 RON
Cai si ponei. Carte cu autocolante
Lieve Boumans
12.91 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Cai si ponei - Album cu autocolante. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter