Cabala si puterea visarii

Cabala si puterea visarii

Editura PRO DAO
30,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Cabala si puterea visarii

În Cabala si puterea visãrii, Catherine Shainberg ne dezvãluie practicile esoterice care ne permit sã desferecãm puterile transformatoare si intuitive ale mintii prin visare. Acestea sunt practicile pe care vechii profeti, clarvãzãtori æi învãtati le foloseau pentru a controla visele æi viziunile. Atunci când îsi învatã cititorii cum sã-si stãpâneascã puterea intuitivã a visãrii, Shainberg se bazeazã pe strãvechea traditie a Cabalei sefarde care a fost transmisã din generatie în generatie începând cu renumitul cabalist al secolului al XIII-lea, Isaac Orbul, dar si pe povestiri convingãtoare si mituri din bazinul mediteranean.

În vreme ce Biblia si traditia noastrã ezotericã vesticã ne oferã ample mãrturii privind învãtãturi primite în vis, rareori s-a vorbit despre calea ce ar trebui urmatã pentru a deveni un visãtor constient. Shainberg ne aratã cã visarea nu este ceva care are loc pur si simplu doar atunci când dormim, ci cã visãm în fiece clipã. Învãtându-ne mintea constientã sã fie treazã în timpul viselor ce însotesc somnul si mintea visãtoare sã se manifeste în timpul zilei când suntem constienti, devenim capabili sã atingem un nivel aparte al stãrii de trezie. Exercitiile ei pentru viziunea interioarã initiazã imagini creative si transformatoare care dau nastere cãilor ce duc la realizarea de sine.

CATHERINE SHAINBERG este psiholog, vindecãtor si învtator cu practicã privatã în New York. A petrecut zece ani în Ierusalim, studiind Cabala Luminii cu distinsa cabalistã Colette Aboulker-Muscat, dupã care a continuat colaborarea cu aceasta vreme de alte douã decenii. În 1982, Catherine Shainberg a fondat The School of Images (Scoala imaginilor), în scopul predãrii tehnicilor viselor revelatoare si a tehnicilor kavanah (de intentie) din strãvechea traditie a Cabalei sefarde. Pe plan international, sustine ateliere de imagerie si visare.

Cartea "Cabala si puterea visarii" a fost publicata in categoria Religie si teologie / Spiritualitate si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Catherine Shainberg si a fost publicata de editura PRO DAO. Se poate cumpara cartea Cabala si puterea visarii prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Cabala si puterea visarii" este de 30 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-606-92997-1-5
Pagini: 225
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Cabala si puterea visarii

Produse similare si recomandari

Dao, Marele Luminator
Huai Nan Zi
20.00 RON
Activarea chakrei inimii
Florin Lowndes
23.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Cabala si puterea visarii. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Catherine Shainberg

Deocamdata in afara de "Cabala si puterea visarii", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Catherine Shainberg.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter