Ca o apa care curge (Top 10)

Ca o apa care curge (Top 10)

Editura Polirom
14,95 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Seria: Top 10+

Recenzie Ca o apa care curge (Top 10)

Volumul Ca o apa care curge reuneste trei nuvele: Anna, soror..., Un om obscur si O dimineata frumoasa. Ce au in comun povestea incestului dintre un frate si o sora in decorul Neapolelui aflat sub ocupatie spaniola, viata si moartea lui Nathanael, in Olanda veacului al XVII-lea, si hotarirea micului Lazarus de a se alatura unei trupe de actori ambulanti care pun in scena drame shakespeariene?

Cu o remarcabila economie de mijloace, intr-un stil auster si totusi expresiv, Marguerite Yourcenar propune o meditatie asupra destinului, asupra sensului vietii si asupra formelor pe care le poate imbraca fericirea.

"Rămînea de văzut dacă da sau dacă nu. El socotea însă că soluţia cea mai de dorit ar fi fost întunericul deplin: nimeni nu avea nevoie de un Nathanael nemuritor. Sau poate că..." Continuare...

"Bineînţeles, istoria n-avea de ce să fi reprodusă punct cu punct pe pînzele pictate şi aşezate în rame aurii. Dar i se părea că simţămintele false atrag după sine gesturi..." Continuare...

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Ca o apa care curge (Top 10)", publicata in 2 categorii, Beletristica / Literatura universala, Beletristica / Literatura franceza, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Marguerite Yourcenar si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea Ca o apa care curge (Top 10) prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Ca o apa care curge (Top 10)" este de 14.95 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-46-2542-0
Pagini: 216
Format: 10,6 x 18 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Ca o apa care curge (Top 10)

Produse similare si recomandari

Cosmos
Witold Gombrowicz
34.99 RON
Marile sperante
Charles Dickens
39.90 RON
Singur pe Lume
Hector Malot
10.00 RON
Un studiu in rosu
Sir Arthur Conan Doyle
12.00 RON
Cronici romantate
Boris Vian
20.00 RON
Puterea autenticitatii
Mike Robbins
30.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Ca o apa care curge (Top 10). Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Marguerite Yourcenar

Marguerite Yourcenar a publicat inca 9 carti prezente in libraria noastra, Labirintul lumii II. Arhivele Nordului, Labirintul lumii III. Ce? Eternitatea, Povestiri orientale (audiobook), Ca o apa care curge, Cu ochii deschisi : Convorbiri cu Matthieu Galey, Labirintul lumii I. Pioase amintiri, Lovitura de gratie, Memoriile lui hadrian, Memoriile lui hadrian, dintre care primele 3 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Top 10+

Ca o apa care curge (Top 10)
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter