Soldatelul de plumb : Povesti clasice cu magneti

Soldatelul de plumb : Povesti clasice cu magneti

20,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Numar de pagini : 12; ISBN : 9789738956278

Recenzie Soldatelul de plumb : Povesti clasice cu magneti

Varsta : 3-6 ani

Note : 15 magneti

Una dintre cele mai cunoscute povesti clasice - ofera copiilor posibilitatea sa completeze ilustratiile cu magnetii care se potrivesc, dupa imagine si continut, stimulndu-le creativitatea si imaginatia.

Paginile cartilor sunt magnetizate, astfel incat copiii vor putea compune scene amuzante, asezand magnetii acolo unde doresc.

Astfel, micii cititori vor petrece mai mult timp nu numai citind o poveste minunat ilustrata, ci si participand efectiv la actiune.

Cartea "Soldatelul de plumb" a fost publicata in categoria Carti pentru copii / Carti pentru copii si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. Se poate cumpara cartea Soldatelul de plumb prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Soldatelul de plumb" este de 20 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Soldatelul de plumb : Povesti clasice cu magneti

Produse similare si recomandari

Casa si familia
Suceveanu Arcadie
12.00 RON
Casa papusilor
35.00 RON
Culorile
16.99 RON
Sexul explicat adolescentilor
Madueno Conchita
70.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Soldatelul de plumb : Povesti clasice cu magneti. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter