Busola sufletului. Ce este calauzirea spirituala?

Busola sufletului. Ce este calauzirea spirituala?

Editura For You
25,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Busola sufletului. Ce este calauzirea spirituala?

„Un ghid elegant, simplu şi practic, pentru a lua legătura cu Sinele vostru Superior şi pentru a experimenta câmpul posibilităţilor infinite.”– Deepak Chopra, autorul cărţii Cartea secretelor

„Cel mai important mesaj al cărţii este acela că nu trebuie să ne deschidem doar faţă de experienţa revelaţiei directe – ci că, dacă vrem ca lumea noastră aflată în stare de criză să se schimbe, mai important este să avem curajul să acţionăm conform celor ce ne sunt revelate.”– Andrew Cohen, fondatorul EnlightenNext şi a revistei What is Enlightenment?

De ce ne aflăm aici? Oare ne îndeplinim menirea vieţii? Ce încearcă inteligenţa evoluţiei să exprime prin intermediul nostru? În această perioadă de schimbări globale şi de nesiguranţă, de confuzie spirituală, oamenii ajung să îşi pună aceste întrebări vechi de când lumea, cu o curiozitate reînnoită.

Există o sete de sens şi scop – conştientizarea faptului că fericirea nu e un bun care poate fi cumpărat cu o carte de credit. Împlinirea şi fericirea apar, în mod natural, din capacitatea de a fi prezenţi în viaţă, pe măsură ce aceasta se desfăşoară – şi de a asculta şi de a discerne cele mai optime posibilităţi din orice situaţie, care îndrumă spre acte înţelepte, pline de compasiune. Joan şi Gordon nădăjduiesc ca Busola sufletului să vă ajute să depăşiţi căile limitate de cunoaştere şi să accesaţi vasta inteligenţă evolutivă, de care este nevoie pentru a face saltul spre o mai mare realizare de sine, în propria viaţă şi în lume.

Joan Borysenko, Ph.D., este un orator de renume internaţional în spiritualitate, medicină integrativă şi legătura dintre minte şi corp. Ea deţine un doctorat în ştiinţele medicale, de la Facultatea de Medicină Harvard, o licenţă de psiholog clinic, este autoarea a numeroase cărţi, co-fondatoarea Institutului Claritas pentru Cercetări Interspirituale şi directoarea Programului de training pentru îndrumători interspirituali, al institutului.

Gordon Dveirin, Ed.D., este preşedintele firmei de consultanţă, organizare şi dezvoltare umană Dveirin & Associates. Printre pasiunile sale se numără educarea copiilor, instruirea liderilor şi crearea de noi viziuni legate de un posibil viitor global, comun. El este co-fondatorul Institutului Claritas pentru Cercetări Interspirituale, al Programului de training pentru îndrumători interspirituali şi co-autor (alături de soţia sa, Joan Borysenko) al cărţii A spune „da” schimbării.

"Recunoaşterea presupune revelaţie - modurile concrete, exacte şi inteligibile, prin care se revelează în noi potenţialul nostru de evoluţie (sau „prezenţa lui Dumnezeu ce lucrează..." Continuare...

"Sună puţin ca un crez, dar nu asta e intenţia. Avem şi fluturaşi pe care scriem aceste lucruri. Oferim fluturaşii, dar nu abordăm pe nimeni. Oamenii sunt cei care decid dacă vin la noi să ia..." Continuare...

Cartea "Busola sufletului. Ce este calauzirea spirituala?" a fost publicata in categoria Religie si teologie / Spiritualitate si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Joan Borysenko, Gordon Dveirin, si a fost publicata de editura For You. Se poate cumpara cartea Busola sufletului. Ce este calauzirea spirituala? prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Busola sufletului. Ce este calauzirea spirituala?" este de 25 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-973-1701-51-6
Pagini: 295
Format: 14 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Busola sufletului. Ce este calauzirea spirituala?

Produse similare si recomandari

Omul si ingerii
Hans-Werner Schroeder
27.00 RON
Cercul gratiei
Edna G. Frankel
30.00 RON
Irealitatea imediata
Vlad T. Popescu
25.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Busola sufletului. Ce este calauzirea spirituala?. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Joan Borysenko

Joan Borysenko a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Nu e sfarsitul lumii : Dezvoltarea rezilientei si optimismului, in vremurile schimbarii, Vina ne invata, iubirea ne vindeca, toate fiind pe stoc si pot fi expediate imediat., dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Gordon Dveirin

Deocamdata in afara de "Busola sufletului. Ce este calauzirea spirituala?", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Gordon Dveirin.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter