Bursa ingerilor. Poezii

Bursa ingerilor. Poezii

Editura Paralela45
10,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Conexiuni

Recenzie Bursa ingerilor. Poezii

Cand am spus, la prima vedere, de nonconformism, m-am bizuit pe o aruncatura de privire pe o pagina oarecare, pur si simplu. Bun si asta la ceva, a fost semn ca textul socheaza, atrage instant atentia. Acum, dupa o lectura atenta si captivanta, sunt in masura sa ma pronunt pentru Bursa ingerilor. Am luat aminte si la autor si am comparat cu Glont de Argint. Cel de fata e un volum mai unitar si mai coerent in trimiterile lui metaforice.

Bursa ingerilor – o litanie a singuratatii indelung distilate metafizic. O caligrafie inefabila a metaforei, lexic incitant, surprinzator. Senzualitate sacralizata, despovarata de vertijul ametitor al pacatului primordial... - Virginia Paraschiv

Cartea "Bursa ingerilor. Poezii" a fost publicata in categoria Beletristica / Poezie si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Ion Toma Ionescu si a fost publicata de editura Paralela45. Se poate cumpara cartea Bursa ingerilor. Poezii prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Bursa ingerilor. Poezii" este de 10 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-47-1423-0
Pagini: 92
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Bursa ingerilor. Poezii

Produse similare si recomandari

Poezii vol I
Mihai Eminescu
10.99 RON
Poezii/Versek
George Bacovia
11.00 RON
Printre psalmi
Tudor Arghezi
49.90 RON
Poeme. Dichtungen
Georg Trakl
25.00 RON
Poezii, editia a III - a
Alexandru Macedonski
10.00 RON
Oda liberei intreprinderi
Caius Dobrescu
25.07 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Bursa ingerilor. Poezii. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Ion Toma Ionescu

Pe langa "Bursa ingerilor. Poezii", autorul Ion Toma Ionescu a publicat si Dosarul Albastrii : Fenomenul Pitesti 1971.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter