Bufonul

Bufonul

Editura Lider
34,89 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2005; Numar de pagini : 424

Recenzie Bufonul

Acţiunea acestui extraordinar roman, considerat cel mai bun din tot ce a publicat James Patterson pînă acum, îl poartă pe cititor cu o mie de ani în urmă, în vremuri în care lumea era dominată nu de forţa legii, ci de legea forţei.

Dar oameni înzestraţi cu inteligenţă, dublată de tenacitate, au existat întotdeauna, ei fiind în măsură să se opună şi chiar să înfrîngă prin abilitate forţa brutală. Unul dintre aceştia este Hugh de Luc, personajul principal al cărţii, un simplu hangiu dintr-un sătuc francez, care reuşeşte, precum david, să-l învingă pe Goliath, un duce a cărei nemăsurată putere era îndreptată spre abuz şi crimă.

Plecat în prima cruciadă, Hugh revine acasă epuizat de lupte şi decepţionat de grozăviile la care fusese martor şi aducînd cu sine o mică avere cu care speră să asigure familiei un viitor liniştit. Dar, pentru el coşmarul de-abia de acum începe: în lipsa sa fiul i-a fost omorît şi soţia răpită de ducele cel rău.

Pentru a-şi salva soţia şi pentru a răzbuna moartea băiatului, Hugh se deghizează în bufon şi se infiltrează la castelul nobilului. Împrejurările îl obligă apoi să joace, rînd pe rînd, rolurile de spion, amant, nobil şi general.

Pe fundalul atmosferei de epocă se perindă o mare varietate de personaje-cavaleri misterioşi, amante intrigante, nobili orgolioşi şi ţărani ajunşi la capătul răbdării.

O carte ce se citeşte cu sufletul la gură, în care întîmplări neprevăzute se succed într-un ritm ameţitor, în tensiunea caracteristică unui thriller dar şi cu valenţe de romance, scrisă în stilul nemuritoarei legende Arthuriene.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Bufonul", publicata in 2 categorii, Beletristica / Beletristica, Beletristica / Roman de dragoste, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de James Patterson si a fost publicata de editura Lider. Se poate cumpara cartea Bufonul prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Bufonul" este de 34.89 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Bufonul

Produse similare si recomandari

Wilson Zevzecul
Mark Twain
27.00 RON
Piste false
Michael Connellly
25.00 RON
Drumul crucii si sangele Graalului
Judith von Halle
14.00 RON
Pestisorul de aur
J.M.G. Le Clezio
28.95 RON
Conspiratia satanei
Sir Gabi
29.98 RON
Binecuvantata fericire
Linda Hudson
9.00 RON
Mel Gibson
Clarkson Wensley
34.90 RON
Secretele simbolului pierdut
John Michael Greer
29.43 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Bufonul. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

James Patterson

James Patterson a publicat inca 23 carti prezente in libraria noastra, 4 iulie , Alerta de gradul zero, Bikini, Bufonul, Croaziera : O calatorie de cosmar intr-un decor de vis, De-a v-ati ascunselea, Inscenarea, Jack & Jill, Lista neagra, Marea ratare, Trandafirii sunt rosii, Violetele sunt albastre, 1-ul pe lista mortii , A 6-a tinta, A doua sansa , Al 3-lea caz, Alerta de gradul zero, Marea ratare, Soarecele si pisica, Thriller - volumul I, Thriller - volumul II, Trandafirii sint rosii, Violetele sint albastre, dintre care primele 12 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter