Budismul

Budismul

Editura Grafoart
19,98 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Budismul

Prin ce anume căutarea adevărului despre lume şi încercarea de a o cunoaşte în profunzime, cărora le-a închinat întreaga sa viaţă un om ce a trăit în urmă cu 25 de veacuri (şi, pe deasupra,  într-un context foarte diferit de al nostru) i-ar mai putea interesa pe oamenii de astăzi ? Prin aceea că budismul este deopotrivă o filozofie, o religie, un mod de viaţă, de înţelegere a lumii şi, mai mult decât atât, o oglindă pusă în faţa societăţilor contemporane.

Evocând existenţa pământeană a lui Buddha, „Cel ce s-a trezit”, prezenta lucrare ne invită să străbatem drumurile care au dus spre „Calea cu opt braţe” a doctrinei formulate de Marele Înţelept, schiţând totodată istoria şi geografia budismului. Cunoaştere, înţelepciune, toleranţă, spirit de dreptate, perseverenţă, reflecţie şi frumuseţe însoţesc permanent, ca nişte podoabe de preţ această căutare a adevărului pe care şi-ar putea-o asuma fiecare dintre noi.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Budismul", publicata in 2 categorii, Religie si teologie / Alte culte, Religie si teologie / Istoria religiilor, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Claude B. Levenson si a fost publicata de editura Grafoart. Se poate cumpara cartea Budismul prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Budismul" este de 19.98 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2009
ISBN: 978-973-9054-48-5
Pagini: 143
Format: 11 x 18 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Budismul

Produse similare si recomandari

Buddhismul si viata
Gonsar Rinpoche
25.00 RON
Shinto
Simu Octavian
23.00 RON
Tantra - Traditia hindusa
Andre Padoux
32.00 RON
Istoria gandirii buddhiste
Thomas J. Edward
38.00 RON
Mudra. Arta gesturilor sacre
Swami Atmananda
23.00 RON
Retrofuturism. Spatiul sacru astazi
Augustin Ioan
40.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Budismul. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Claude B. Levenson

Pe langa "Budismul", autorul Claude B. Levenson a publicat si Tibetul, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter