Bucuria de a trai

Bucuria de a trai

Editura Art
29,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: ART clasic

Recenzie Bucuria de a trai

În apropiere de Arromanches, cei din familia Chanteau o primesc în casa lor pe Pauline, o verişoară în vârstă de zece ani rămasă orfană. Suflet mărinimos şi plin de viaţă, micuţa aduce numai bucurie în sânul familiei. Numai că, pe măsură ce trec anii, crizele de gută ale unchiului Chanteau se accentuează, sănătatea mintală a fiului său Lazare devine precară şi totul se complică...

„În ironia amară din Bucuria de a trăi, Émile Zola a strecurat o doză extraordinară de umanitate. Printre cele mai remarcabile romane ale sale, puţine se bucură de grandoarea cu care este tratată această poveste a unei simple familii burgheze, ale cărei drame au ca decor superb marea, la fel de crudă, de nemiloasă şi de neobosită ca şi viaţa, care distruge încet un biet sătuc de pescari." - Guy de Maupassant

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Bucuria de a trai", publicata in 2 categorii, Beletristica / Literatura universala, Beletristica / Literatura clasica, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Emile Zola si a fost publicata de editura Art. Se poate cumpara cartea Bucuria de a trai prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Bucuria de a trai" este de 29.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: martie 2012
ISBN: 978-973-124-644-4
Pagini: 392
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Bucuria de a trai

Produse similare si recomandari

Nana
Emile Zola
42.00 RON
Cei doi prieteni
Alberto Moravia
29.90 RON
Aventurile lui Sherlock Holmes. Volumul II
Sir Arthur Conan Doyle
12.00 RON
Inima atat de alba
Javier Marias
39.99 RON
Mormantul lui Columb
Miguel Ruiz Montanez
29.43 RON
Nu-i timp de ramas-bun
Lynwood Barkclay
45.00 RON
Bestiarele
Henry De Montherlant
22.99 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Bucuria de a trai. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Emile Zola

Emile Zola a publicat inca 6 carti prezente in libraria noastra, Nana, O pagina de dragoste, Visul, Creatie, La Paradisul femeilor, O pagina de dragoste, dintre care primele 3 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter