Bucurestii sufletului

Bucurestii sufletului

Editura Vremea
19,62 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Bucurestii sufletului

Cartea pe care o tineti acum in mana e un indemn la cunoasterea Bucurestilor, o carte de leac, scrisa cu ravna si harnicie de cronicar, o lectie de dragoste pentru oras.

Actrita Duduta Olian coboara de pe scena teatrului direct in larma decorului Bucurestilor si ne propune cateva plimbari cu tinta prin targ, fie prin colturi mai putin cunoscute, fie prin zone pe unde trecem mereu, dar fara sa stim ce vedem sau fara sa avem timp sa privim. - Victoria Dragu Dimitriu

Cartea "Bucurestii sufletului" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura romana si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Duduta Olian si a fost publicata de editura Vremea. Se poate cumpara cartea Bucurestii sufletului prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Bucurestii sufletului" este de 19.62 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2009
ISBN: 978-973-645-341-0
Pagini: 190
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Bucurestii sufletului

Produse similare si recomandari

Blogstory
Nora Iuga
1.50 RON
Institutia moarta a postei
Ionut Chiva
12.00 RON
Barbat pe tocuri
Michel Martin
18.00 RON
Deania neagra
Alexandru Petria
24.00 RON
Momente. Schite
Ion Luca Caragiale
12.00 RON
Rezistenta prin teatru
Dinu Kivu
29.98 RON
Basme, nuvele, teatru
Barbu Stefanescu Delavrancea
6.54 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Bucurestii sufletului. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Duduta Olian

Deocamdata in afara de "Bucurestii sufletului", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Duduta Olian.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter