Bucuresti si bucuresteni de ieri si de azi

Bucuresti si bucuresteni de ieri si de azi

Editura Paideia
20,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Bucuresti si bucuresteni de ieri si de azi

In anul 1945, anul aparitiei acestei carti, V. Bilciurescu, fondator la Revista noua si colaborator la Literatorul, avea 80 de ani.

Volumul a aparut la Editura Universul si nu a mai fost reeditat niciodata pina acum. Cartea se inscrie in seria celor menite sa reconstituie istoria Bucurestiului pe o perioada de trei patrare de veac (sfirsitul secolului al XIX-lea i inceputul secolului al XX-lea).

In cuprinsul ei sunt prezentate palatele, bisericile, scolile acelei perioade. Ne intilnim cu personalitati binecunoscute ale acelei vremi: Iorga, Djuvara, Goga, Titulescu.

Evocatorul ne reaminteste in fiecare pagina istoria acestui oras: incendii, razboaie, dar mai cu seama obiceiurile demult disparute, viata locuitorilor intr-o lume demult apusa si despre care astazi mai stiu doar foarte putini.

Cartea "Bucuresti si bucuresteni de ieri si de azi" a fost publicata in categoria Istorie / Istoria romanilor si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Victor Bilciurescu si a fost publicata de editura Paideia. Se poate cumpara cartea Bucuresti si bucuresteni de ieri si de azi prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Bucuresti si bucuresteni de ieri si de azi" este de 20 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro
Subiecte: Bucuresti

Pret Bucuresti si bucuresteni de ieri si de azi

Produse similare si recomandari

Pescar de Bucuresti
Marian Florian
5.00 RON
Bucurestiul de altadata
Nae Ionescu, Iulian Voicu, Emilian Badescu
10.01 RON
Un Bucuresti mai putin cunoscut
Silviu Dragomir
29.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Bucuresti si bucuresteni de ieri si de azi. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Victor Bilciurescu

Deocamdata in afara de "Bucuresti si bucuresteni de ieri si de azi", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Victor Bilciurescu.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter