Bucsa, agent secret

Bucsa, agent secret

Editura Egmont
19,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Volumul 4 din seria Citim si ne distram

Recenzie Bucsa, agent secret

Contine 50 de abtibilduri

Seria Citim si ne distram! ofera copiilor posibilitatea de a patrunde in lumea minunata a lecturii cu ajutorul personajelor Disney preferate. Textele amuzante sunt presarate cu imagini care sa ii ajute sa inteleaga mai bine povestile, iar abtibildurile colorate, pe care trebuie sa le lipeasca in locurile indicate, le vor capta cu siguranta atentia.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Bucsa, agent secret", publicata in 2 categorii, Carti pentru copii / Carti cu Autocolante, Carti pentru copii / Carti pentru copii, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. Se poate cumpara cartea Bucsa, agent secret prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Bucsa, agent secret" este de 19 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-606-519-775-6
Pagini: 24
Format: 20,5 x 29,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Bucsa, agent secret

Produse similare si recomandari

Atlas cu abtibilduri - Dinozauri
Sofija Stefanovic
19.99 RON
Cai si ponei. Carte cu autocolante
Lieve Boumans
12.91 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Bucsa, agent secret. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Citim si ne distram

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter