Bucatarie internationala. Editia a doua

Bucatarie internationala. Editia a doua

Editura Tehnica
43,60 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2004; ISBN : 973-31-2239

Recenzie Bucatarie internationala. Editia a doua

Bucataria internationala este o lucrare originala, ampla, bine sistematizata dupa cele trei feluri de mancare care alcatuiesc un meniu pana la desert. Lucrarea ncepe cu prezentarea de aluaturi folosite n bucatarie, urmata de un capitol amplu despre aperitive, sandwitch-uri si tartine servite pe paine.

La felul I sunt prezentate aperitive si preparate picante, borsuri, ciorbe, supe, platouri si salate complete, budinci si sosuri.

La felul II sunt descrise mancaruri ai preparate picante, budinci si sosuri specifice pentru servitul celui de-al doilea fel de mancare. La felul III sunt prezentate fripturi si preparate picante, garnituri, salate budinci si sosuri . Budinci si sosuri apar la toate cele trei feluri, deoarece se pot servi n locul felurilor I, II, III de mancare; sunt zeci de retete. Mai sunt descrise retete despre conserve, muraturi si bauturi mai deosebite. Lucrarea se ncheie cu meniul de Craciun, vestitul curcan cu diferite umpluturi si garnituri. n carte sunt prezentate 238 retete de preparate la oala sub presiune, repartizate n cadrul felurilor I, II si III de mancare. Lucrarea cuprinde peste 1560 retete romanesti si 834 retete internationale din 46 de tari. De asemenea, este prezentata o reteta inedita de la 1773 ( Koninginsuppe Supa reginei) preparata pentru prima data la Leipzig.

Gospodinele tinere si cele cu experienta gasesc n aceasta carte un evantai de retete cu grija selectionate, apetisante usor de preparat si aspectuase. Lucratorii specialisti n arta culinara si vor mbogati retetarul personal. Cu ajutorul acestei lucrari, dumneavoastra, dragi cititori, va puteti intocmi meniuri dupa gust, dupa sezon, meniuri vegetariene, meniuri speciale pentru zile festive etc.

Este un ghid multumita caruia puteti sa dati curs liber imaginatiei, fanteziei. Se pot realiza creatii amuzante si savuroase, care vor face bucuria familiei si a invitatiilor. Placerea pe care o ofera o masa buna ne incanta toate simturile cu aromele subtile ale preparatelor, cu ingredientele lor sublime, culorile si formele lor originale.

Cartea "Bucatarie internationala. Editia a doua" a fost publicata in categoria Arta culinara / Bucatarie internationala si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Denisa Parjol Savulescu, Liana Parjol Savulescu, si a fost publicata de editura Tehnica. Se poate cumpara cartea Bucatarie internationala. Editia a doua prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Bucatarie internationala. Editia a doua" este de 43.6 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Bucatarie internationala. Editia a doua

Produse similare si recomandari

Bucatarie usoara
Larousse
32.99 RON
Bucatarie araba
Liliana Bolbol
6.90 RON
Bucataria frantuzeasca
Silke Koch
8.91 RON
Bucatarie chinezeasca
Liliana Bolbol
5.90 RON
Bucatarie frantuzeasca
Roxana Melnicu
6.90 RON
Mancaruri de post
Elena Popescu
12.00 RON
Specialitati din Vechiul Regat
Daniela Florescu
6.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Bucatarie internationala. Editia a doua. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Denisa Parjol Savulescu

Pe langa "Bucatarie internationala. Editia a doua", autorul Denisa Parjol Savulescu a publicat si Dulciuri servite la ceai sau cafea.

Liana Parjol Savulescu

Pe langa "Bucatarie internationala. Editia a doua", autorul Liana Parjol Savulescu a publicat si Dulciuri servite la ceai sau cafea.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter