Bucatarie frantuzeasca

Bucatarie frantuzeasca

6,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: bucatariestraina

Recenzie Bucatarie frantuzeasca

Ingredientele, modul de preparare si de prezentare al retetelor frantuzesti au facut ca aceasta bucatarie sa fie sinonima cu un stil de viata rafinat, elegant si extrem de sanatos. Placerea de a manca, de a degusta si de a discuta, atat de diferita de graba de a consuma masa intr-un fast-food, pare ca ascunde o veritabila stiinta a ceea ce ne face bine... Cine vrea rafinament si sanatate va alege intotdeauna un meniu savuros din bucataria frantuzeasca.

Cartea "Bucatarie frantuzeasca" a fost publicata in categoria Arta culinara / Bucatarie internationala si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Roxana Melnicu si a fost publicata de editura Cartea de Buzunar. Se poate cumpara cartea Bucatarie frantuzeasca prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Bucatarie frantuzeasca" este de 6.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Bucatarie frantuzeasca

Produse similare si recomandari

Bucatarie usoara
Larousse
32.99 RON
Bucatarie araba
Liliana Bolbol
6.90 RON
Bucatarie chinezeasca
Liliana Bolbol
5.90 RON
Mancaruri de post
Elena Popescu
12.00 RON
Bucatarie internationala. Editia a doua
Denisa Parjol Savulescu, Liana Parjol Savulescu
43.60 RON
Specialitati din Vechiul Regat
Daniela Florescu
6.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Bucatarie frantuzeasca. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Roxana Melnicu

Roxana Melnicu a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, Barbat hranit barbat cucerit, Ce-si doresc femeile, Ciocolata, toate fiind pe stoc si pot fi expediate imediat., dintre care primele 3 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter