Bucatarie araba

Bucatarie araba

6,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Bucatarie araba

In zilele in care avem un milion de lucruri de facut, mancam grabiti de la fast food un kebab, un falafel sau o saorma si doar visam la o masa ca-n povestile Seherezadei. De fiecare data ne propunem sa descoperim misterele bucatariei arabe, sa incercam mirodeniile si dulciurile care dau farmec acestei bucatarii exotice, dar de fiecare data amanam momentul... Acum a venit vremea sa ne rasfatam cu aceste delicii! Liliana Bolbol ne dezvaluie nu numai cele mai reprezentative retete ale acestei bucatarii, ci ne arata si de unde putem cumpara ingredintele de care avem nevoie pentru aceste preparate. Mai mult, aflam si cum anume se pot combina diferitele feluri de mancare. Puteti sa descoperiti bucataria araba, la care pana acum doar ati visat! Depinde doar de dumneavoastra!

Cartea "Bucatarie araba" a fost publicata in categoria Arta culinara / Bucatarie internationala si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Liliana Bolbol si a fost publicata de editura Cartea de Buzunar. Se poate cumpara cartea Bucatarie araba prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Bucatarie araba" este de 6.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Bucatarie araba

Produse similare si recomandari

Bucataria frantuzeasca
Silke Koch
8.91 RON
Bucatarie chinezeasca
Liliana Bolbol
5.90 RON
Bucatarie frantuzeasca
Roxana Melnicu
6.90 RON
Mancaruri de post
Elena Popescu
12.00 RON
Bucatarie internationala. Editia a doua
Denisa Parjol Savulescu, Liana Parjol Savulescu
43.60 RON
Specialitati din Vechiul Regat
Daniela Florescu
6.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Bucatarie araba. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Liliana Bolbol

Pe langa "Bucatarie araba", autorul Liliana Bolbol a publicat si Bucatarie chinezeasca, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter