Bucataria sanatatii. Manual pentru o buna nutritie

Bucataria sanatatii. Manual pentru o buna nutritie

Editura Corint
37,50 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Bucataria sanatatii. Manual pentru o buna nutritie

Bucătăria sănătăţii ne propune o temă de mare actualitate: cum să ne hrănim sănătos şi, în acelaşi timp, să mâncăm cu plăcere.

Scrisă de două personalităţi în domeniu – renumitul cardiolog Valentin Fuster, premiat de cele mai importante instituţii internaţionale de cardiologie, şi de  Ferran Adria, desemnat cel mai bun bucătar al deceniului 2010 – şi redactată de jurnalistul Josep Corbella, lucrarea nu se limitează la simple sfaturi, ci prezintă într-un mod accesibil şi argumentat ştiinţific cum se poate trăi sănătos dacă ne hrănim cu ştiinţă.

Rolul micului dejun în păstrarea greutăţii adecvate, cum să cumpărăm, să combinăm şi să păstrăm alimentele, cum să-i învăţăm pe copii să se hrănească sănătos, diete pentru prevenţia cancerului, recomandări pentru persoanele vârstnice, demitizarea unor alimente considerate sănătoase  şi reconsiderarea altora apreciate până nu de mult nesănătoase, sfaturi practice pentru gătit, reţete culinare ş.a., toate sunt prezentate firesc prin reconstituirea momentelor de masă de-a lungul unei zile, într-o familie, ai cărei membri sunt puşi în situaţii ilustrative pentru o bună nutriţie.

Din seria cărţilor publicate de Editura Corint pe această temă scrise de renumitul cardiolog Valentin Fuster au mai apărut: Învaţă să trăieşti sănătos, în colaborare cu Josep Corbella (2009), şi Inimă şi minte, în colaborare cu Luis Rojas Marcos şi Emma Reverter (2011).

Cartea "Bucataria sanatatii. Manual pentru o buna nutritie" a fost publicata in categoria Sanatate, nutritie, sport / Nutritie si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Ferran Adria, Valentin Fuster, Josep Corbella, si a fost publicata de editura Corint. Se poate cumpara cartea Bucataria sanatatii. Manual pentru o buna nutritie prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Bucataria sanatatii. Manual pentru o buna nutritie" este de 37.5 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-135-643-3
Pagini: 384
Format: 15 x 23 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Bucataria sanatatii. Manual pentru o buna nutritie

Produse similare si recomandari

Noua revolutie dietetica
Maurice Larocque, Dominic Larose
10.00 RON
Ce mananca un copil istet
Patrick Holford, Fiona McDonald Joyce
29.90 RON
Diete pentru sanatatea inimii
Gotto M. Antonio
34.90 RON
Niciodata nu vei mai fi obez
Raymond Francis, Michelle King
29.90 RON
Sa slabim mancand sanatos
Jack Goldberg, Karen O Mara, Gretchen Becker
24.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Bucataria sanatatii. Manual pentru o buna nutritie. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Ferran Adria

Deocamdata in afara de "Bucataria sanatatii. Manual pentru o buna nutritie", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Ferran Adria.

Valentin Fuster

Valentin Fuster a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Inima si minte : Calea spre sanatate fizica si psihica, Invata sa traiesti sanatos, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Josep Corbella

Deocamdata in afara de "Bucataria sanatatii. Manual pentru o buna nutritie", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Josep Corbella.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter